ESP zorunlu mu olacakmış???

Kodla Büyü
hacksaydo' Alıntı:
ESP'siz araç sahibi olanların taktırma gibi bi zorunluluğu olacak mı onu merak ediyorum.
ESP nasıl taktırılacak ki? ayrıca olup olmadığı ya da taktırılmışsa çalışıp çalışmadığı nasıl denetlenecek? yolda trafik polisi araca drift yaptırarak mı test edecek? ESP fabrikasyon olmalı. ESP nin çalışma prensibi düşünüldüğünde sonradan taktırmak imkansız gibi.

sonradan taktırmak çok mümkün gibi gelmedi bana. benim açıklamalardan anladığım bundan sonraki 0 km araçların baz versiyonlarında ESP ve lastik basınç kontrol sistemi olmak zorunda olacak.

denizlerb' Alıntı:
hacksaydo' Alıntı:
ESP'siz araç sahibi olanların taktırma gibi bi zorunluluğu olacak mı onu merak ediyorum.
ESP nasıl taktırılacak ki? ayrıca olup olmadığı ya da taktırılmışsa çalışıp çalışmadığı nasıl denetlenecek? yolda trafik polisi araca drift yaptırarak mı test edecek? ESP fabrikasyon olmalı. ESP nin çalışma prensibi düşünüldüğünde sonradan taktırmak imkansız gibi.

hocam mesele polis değil de vizeden geçirmezlerse o sıkıntı...

bence trafikte de değilde muyanede kontrol edecekler onu ama sonradan takılan sistem ne kadar düzgün çalışır bilmem bence türkiyede yeni satılan arabalarda zorunlu olmalı

BBNET
Geri