zulu Site Gezgini Mesajlar 35 3 Aralık 2012 #1 arkadaşlar bulunduğum okulda yeniyim okulun eski web sitesini bilgisayarıma indiremiyorum. sadece index sayfası görünüyor sebeb ne olabilir
arkadaşlar bulunduğum okulda yeniyim okulun eski web sitesini bilgisayarıma indiremiyorum. sadece index sayfası görünüyor sebeb ne olabilir
06Davut Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,308 3 Aralık 2012 #2 filezilla kullan meb.k12.tr kayıtlı ise cok kolay ulaşırsın
cavzer Aktif Üye Mesajlar 128 3 Aralık 2012 #3 cute ftp yi deneyin explorerda eğişemediğim zaman dosya aktrımını ondan yapıyorum
zulu Site Gezgini Mesajlar 35 6 Aralık 2012 #5 cevap veren arkadaşlara tesekkür ederim. filezilla ve cute ftp programlarının herikisi ile de denedim fakat olmadı.
cevap veren arkadaşlara tesekkür ederim. filezilla ve cute ftp programlarının herikisi ile de denedim fakat olmadı.
klebsiella Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,203 6 Aralık 2012 #6 direk explorerdan ftp adresinize girin hocam ben dosyaları program kullanmadan o şekilde güncelliyorum
direk explorerdan ftp adresinize girin hocam ben dosyaları program kullanmadan o şekilde güncelliyorum