furkanhoca' Alıntı:yok hocam yeni kurum kodu ile yeni alan adı alman gerekiyor. ben eski adrese yönlendirme koyacağım.
mustafasangul' Alıntı:Forumda bunun konusu geçmişti, herkes yeni kurum kodlarıyla yeni isimler belirleyerek okul sitelerini oluşturuyorlar.
Büyük ihtimalle eski kurum kodları bir zaman sonra hiç kullanılmayacak, yenisiyle işlem yapın.
filezilla ile eski ftp adresine girer yönlendirme indexini atarsın sorun olmaz.ama mebde yönlendirme yapınca title değişmiyor diye biliyorum.furkanhoca' Alıntı:eğer girebilirsem eski kurum kodu ile eski adresin ftp alanına gireceğim . ve oraya yönlendirme indeksi atacağım
zeitgest' Alıntı:filezilla ile eski ftp adresine girer yönlendirme indexini atarsın sorun olmaz.ama mebde yönlendirme yapınca title değişmiyor diye biliyorum.furkanhoca' Alıntı:eğer girebilirsem eski kurum kodu ile eski adresin ftp alanına gireceğim . ve oraya yönlendirme indeksi atacağım
artos065' Alıntı:zeitgest' Alıntı:filezilla ile eski ftp adresine girer yönlendirme indexini atarsın sorun olmaz.ama mebde yönlendirme yapınca title değişmiyor diye biliyorum.furkanhoca' Alıntı:eğer girebilirsem eski kurum kodu ile eski adresin ftp alanına gireceğim . ve oraya yönlendirme indeksi atacağım
yönlendirme indexi derken neyi kastediyorsunuz?
furkanhoca' Alıntı:artos065' Alıntı:zeitgest' Alıntı:filezilla ile eski ftp adresine girer yönlendirme indexini atarsın sorun olmaz.ama mebde yönlendirme yapınca title değişmiyor diye biliyorum.furkanhoca' Alıntı:eğer girebilirsem eski kurum kodu ile eski adresin ftp alanına gireceğim . ve oraya yönlendirme indeksi atacağım
yönlendirme indexi derken neyi kastediyorsunuz?
eski sayfanın index sayfasına şu adrese yönlediriyorsunuz komutu atıp o adrese giren kişinin otomatik olarak yeni adrese yönlenmesini sağlayacağım