Eski siteyi yeni kurum koduyla yeni alana mı yüklüyoruz?

Kodla Büyü

harun065

Site Gezgini
Arkadaşlar önceki kurum koduyla giriş yapamıyorum.Siz yeni kurum kodlarıyla yeni bir web sitesi alanı alıp da oraya yeniden mi yüklediniz?

yok hocam yeni kurum kodu ile yeni alan adı alman gerekiyor. ben eski adrese yönlendirme koyacağım.

Forumda bunun konusu geçmişti, herkes yeni kurum kodlarıyla yeni isimler belirleyerek okul sitelerini oluşturuyorlar.

Büyük ihtimalle eski kurum kodları bir zaman sonra hiç kullanılmayacak, yenisiyle işlem yapın.

furkanhoca' Alıntı:
yok hocam yeni kurum kodu ile yeni alan adı alman gerekiyor. ben eski adrese yönlendirme koyacağım.

yeni alan adı aldığımız zaman da sonuçta ftp'den dosyaları yükleyeceğiz.Sonuçta yeni kurum kodu ile yeni alan adı aldığınız zaman ftp boş gözükecek.Yönlendirmeyi nasıl yapacaksınız.

mustafasangul' Alıntı:
Forumda bunun konusu geçmişti, herkes yeni kurum kodlarıyla yeni isimler belirleyerek okul sitelerini oluşturuyorlar.

Büyük ihtimalle eski kurum kodları bir zaman sonra hiç kullanılmayacak, yenisiyle işlem yapın.

hocam site dosyalarını da yeni kurum kodu ile aldığımız alana yükleyecez değil mi?

eğer girebilirsem eski kurum kodu ile eski adresin ftp alanına gireceğim . ve oraya yönlendirme indeksi atacağım

furkanhoca' Alıntı:
eğer girebilirsem eski kurum kodu ile eski adresin ftp alanına gireceğim . ve oraya yönlendirme indeksi atacağım
filezilla ile eski ftp adresine girer yönlendirme indexini atarsın sorun olmaz.ama mebde yönlendirme yapınca title değişmiyor diye biliyorum.

zeitgest' Alıntı:
furkanhoca' Alıntı:
filezilla ile eski ftp adresine girer yönlendirme indexini atarsın sorun olmaz.ama mebde yönlendirme yapınca title değişmiyor diye biliyorum.

yönlendirme indexi derken neyi kastediyorsunuz?

artos065' Alıntı:
zeitgest' Alıntı:
furkanhoca' Alıntı:

eski sayfanın index sayfasına şu adrese yönlediriyorsunuz komutu atıp o adrese giren kişinin otomatik olarak yeni adrese yönlenmesini sağlayacağım

furkanhoca' Alıntı:
artos065' Alıntı:
zeitgest' Alıntı:
furkanhoca' Alıntı:

eski sayfanın index sayfasına şu adrese yönlediriyorsunuz komutu atıp o adrese giren kişinin otomatik olarak yeni adrese yönlenmesini sağlayacağım

anladım hocam..bende öyle yapacam heralde..

yönetim panelinde güncelleme var diyor yeni alan adını alan arkaaşlar ne zaman aldılar?

Ayrıca eğer bu günclleme biterde sayfaya ulşabilirsek eski kurum koduyla eski ftp ulaşabilecekmiyiz ki?

arkadaşlar yeni kurum kodu ile yeni web alanı tanımlarken geçici bir alan adı tanımlasak yeni kurum kodu ile örneğin 123456.meb.k12.tr sonra eski alan adımız boşa çıkınca onunla değiştirme şansımız var mı? mebpaneldeki dns değiştir kısmında bunu yapabilir miyiz?

BBNET
Geri