Eski Kurum Kodlu Sitemizi Nasıl Sileriz?

Kodla Büyü

bilisimreal34

Site Gezgini
Eski kurum kodlu sitemiz, " ..... İlköğretim Okulu" olarak yeni mebweb şablonunda yayınlanmış. Bu sitemizin ne yönetim paneline girebiliyoruz ne de E-Posta adresine girebiliyoruz? ama her ne hikmetse yeni şablonda hizmet vermeye başlamış.
Bu illeti nasıl kaldırırız?

Benim de eski kurum koduyla yaptığım site kendi kendine ..... ilkokulu haline geldi.ama giremediğim için onu kullanmıyorum.
onu silmem lazım

Merhaba arkadaşlar. Bizim okulun da böyle ilköğretim okulu şeklinde sitesi vardı. ben bugün sildim. Siz de silebilirsiniz. Bunun için:
1) şu linke tıklıyoruz => https://okulwebyonetim.meb.gov.tr/mebpanel/login.php
2) ilköğretim adlı sitenizin adını yazıp aç düğmesini tıklıyoruz.
3) E-posta kutusuna yeni kurumunuzun e-posta adresini yazınız. Dikkat: İlkokul kurumunuzun e-posta adresi yazılacak.
4) Eski FTP şifrenizi yazınız.
5) Güvenlik kodunu yazıp Giriş düğmesini tıklıyoruz.
6) Ve Site paneli karşımızda. Sol tarafta Sunucu Yönetimiini tıklıyoruz.
7) Web sitesi sil yazısına tıklayıp çıkan uyarı sorularına sürekli EVET i çtıklıyoruz. Hepsi bu kadar.

Dediğim gibi ben bugün sildim. Herhangi bir yere MEm'e gitmenize gerek yok.

Kolay gelsin.

Savunan Adam' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar. Bizim okulun da böyle ilköğretim okulu şeklinde sitesi vardı. ben bugün sildim. Siz de silebilirsiniz. Bunun için:
1) şu linke tıklıyoruz => https://okulwebyonetim.meb.gov.tr/mebpanel/login.php
2) ilköğretim adlı sitenizin adını yazıp aç düğmesini tıklıyoruz.
3) E-posta kutusuna yeni kurumunuzun e-posta adresini yazınız. Dikkat: İlkokul kurumunuzun e-posta adresi yazılacak.
4) Eski FTP şifrenizi yazınız.
5) Güvenlik kodunu yazıp Giriş düğmesini tıklıyoruz.
6) Ve Site paneli karşımızda. Sol tarafta Sunucu Yönetimiini tıklıyoruz.
7) Web sitesi sil yazısına tıklayıp çıkan uyarı sorularına sürekli EVET i çtıklıyoruz. Hepsi bu kadar.

Dediğim gibi ben bugün sildim. Herhangi bir yere MEm'e gitmenize gerek yok.

Kolay gelsin.

Merhaba kıymetli hocalarım. Umarım verdiğim bilgiler faydalı olmuştur. Buraya sonucu yazarsanız, başka arkadaşlar da istifade edebilirler. Hayırlı Geceler...

bilisimreal34' Alıntı:
Eski kurum kodlu sitemiz, " ..... İlköğretim Okulu" olarak yeni mebweb şablonunda yayınlanmış. Bu sitemizin ne yönetim paneline girebiliyoruz ne de E-Posta adresine girebiliyoruz? ama her ne hikmetse yeni şablonda hizmet vermeye başlamış.
Bu illeti nasıl kaldırırız?
Ben de şuana kadar hep yapamıyordum. Çünkü hep eski kurum koduna ait mail adresini yazıyordum. Halbuki mail adresi yeni mail adresi imiş. Şifre eski ftp şifresi.

İşin kötü tarafı eski ftp şifremizi bilmiyoruz.. Ve şifremi unutum linkine tıklayınca eski kurum kodlu mail adresimize yeni şifre gönderiliyor.. eski maile de giremiyoruz.. tam bir çıkmaza girdik...

bilisimreal34' Alıntı:
İşin kötü tarafı eski ftp şifremizi bilmiyoruz.. Ve şifremi unutum linkine tıklayınca eski kurum kodlu mail adresimize yeni şifre gönderiliyor.. eski maile de giremiyoruz.. tam bir çıkmaza girdik...
ilçe mem site sorumlusuna bildirin. o sistemden silsin. çünkü ilçe mem'in de silme yetkisi var. ben ikisini kendim sildim, bir okul ikisine de giriş yapabiliyordu o okulu kendilerine sildirdim...

BBNET
Geri