Eskişehir BTR Görevlendirmesi 2014-2015

Kodla Büyü

..LysimakhoS..

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Başvuruların ne zaman başlayacağı hakkında bilgisi olan var mı acaba? Geçtiğimiz yıl 5 Eylül tarihinde başvurular başlamıştı yazının onayı geç alındığı için bir takım aksamalar olmuştu.

Eskişehirde ilçeler arası (merkez hariç) bt rehber öğretmenliği görevlendirmesi yapılıyor mu? Örneğin mahmudiye de kadrosu olan bir öğretmen çifteler de görevlendirilebiliyor mu?

Hocam bildiğim kadarıyla mahmudiye de fatih projesi olan okul varsa oraya görevlendiriyorlar. Çünkü geçen sene okul tercihi yaptırmadılar. Okulları kendileri belirlediler. Yinede ilmem i arayıp bir sorun hocam.

Hocam Mahmudiye'de fatih projesi var diye biliyorum. Hamidiyedeki öğretmen okulunda fatih projesi var. Birde bu yaz ayında meslek liselerine de fatih projesi gelecekti. Mahmudiyedeki meslek liselerine belki gelmiştir hocam.

canegemen' Alıntı:
Eskişehirde ilçeler arası (merkez hariç) bt rehber öğretmenliği görevlendirmesi yapılıyor mu? Örneğin mahmudiye de kadrosu olan bir öğretmen çifteler de görevlendirilebiliyor mu?

Merkez ilçelerde dahil olmak üzere kadronun bulunduğu ilçede ve fatih projesi kapsamında tahta kurulumu yapılan bir eğitim kurumunda görevlendirmeler yapılıyor. Geçtiğimiz yıl her iki dönemde de tercih almadılar. Sadece isteyenler istediklerini belirtti ve görevlendirmeyi il milli eğitim yaptı.

BBNET
Geri