coook Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,965 29 Ocak 2018 #1 ESIS HUKUK adından SMS aldım. İçeriğinde kısaca Turkcell'e borcum olduğu ve dava dosyam olduğu yazıyor. Bilgisi olan var mı?
ESIS HUKUK adından SMS aldım. İçeriğinde kısaca Turkcell'e borcum olduğu ve dava dosyam olduğu yazıyor. Bilgisi olan var mı?
U uzman35 Aktif Üye Mesajlar 193 29 Ocak 2018 #2 e- devlette size ait boyle bir dosya var mi diye bakabilirsiniz
coook Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,965 29 Ocak 2018 #3 uzman35' Alıntı: e- devlette size ait boyle bir dosya var mi diye bakabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Şimdi baktım hocam. Adınıza açılmış ya da müdahil olduğunuz bir dava kaydı bulunamamıştır. sanırım bu cevap yeterli. Çok teşekkürler.
uzman35' Alıntı: e- devlette size ait boyle bir dosya var mi diye bakabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Şimdi baktım hocam. Adınıza açılmış ya da müdahil olduğunuz bir dava kaydı bulunamamıştır. sanırım bu cevap yeterli. Çok teşekkürler.
B bulmaca62 Üye Mesajlar 26 30 Ocak 2018 #4 turkcell de maya ekran varmış ona da baktırın geçmiş borçlar ordan görünüyormuş...