Aralık ayı e-sınav ücretleri bilgi girişi erken kapatılmış. 20 Ocak’tan önce ücretlerin yatma ihtimali var gibi görünüyor:
Ekli dosyayı görüntüle 78162
Yatmaya başladı ama herkese sıra gelmedi.
Kalanlara yarın yatar herhalde.
Aralık ayı e-sınav ücretleri bilgi girişi erken kapatılmış. 20 Ocak’tan önce ücretlerin yatma ihtimali var gibi görünüyor:
Ekli dosyayı görüntüle 78162
Bizde de ayni vergi dilimi davasina yil sonu düşük oluyor ücret983,69 TL yatmis bana bir hata mı var acaba? Sanki 2 katı yatiyordu.
983,69 TL yatmis bana bir hata mı var acaba? Sanki 2 katı yatiyordu.
Banada aynısı yatmış. Vergi dilimi muhtemelen.983,69 TL yatmis bana bir hata mı var acaba? Sanki 2 katı yatiyordu.
aralık ayı sınav ücretleri yattı. vergi diliminden dolayı 983 tl ama 4 ocakta e sınav görevim vardı yine zamsız görünüyor 1147 tl983,69 TL yatmis bana bir hata mı var acaba? Sanki 2 katı yatiyordu.
aralık ayı sınav ücretleri yattı. vergi diliminden dolayı 983 tl ama 4 ocakta e sınav görevim vardı yine zamsız görünüyor 1147 tl
Merhaba hocam bir sorum olacak. Aralık ayında farklı tarihlerde 2 görev çıktı. Birinin ücreti yattı diğeri yatmadı. Ben ikisi birlikte yatar diye düşünmüştüm. Bu normal bir durum mu ?Ödenmesi 20 Şubatı geçeceği için o zamana dek güncelleme yapılır, merak etmeyin.
Ocak ve Temmuz aylarında böyle oluyor. Yeni katsayıları hemen sisteme girmiyorlar.
Merhaba hocam bir sorum olacak. Aralık ayında farklı tarihlerde 2 görev çıktı. Birinin ücreti yattı diğeri yatmadı. Ben ikisi birlikte yatar diye düşünmüştüm. Bu normal bir durum mu ?
Açık ortaokul sınavıydı ve gözetmen olarak görev aldım hocam. KBS üzerinden derken hocam ödemesi normal okullarda yapılan merkezi sınavlar gibi mi ödeniyor yani?Görevlerden birisi açık lise/ortaokul e-sınavı ise, ücretini okul idareniz KBS üzerinden yapmalıydı.
Açık ortaokul sınavıydı ve gözetmen olarak görev aldım hocam. KBS üzerinden derken hocam ödemesi normal okullarda yapılan merkezi sınavlar gibi mi ödeniyor yani?