eSIM hakkında tecrübeleriniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan coook
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    esim
Kodla Büyü
Önce almıştım hocam. Hatta geçen sordum bende sıkıntı var mı diye yok diye dömüş yaptılardı. Şimdi bende yazdım. Bakalım ne dönüş yapacaklar. 2 gün sonra bizde çıkacağız yola. İçeride data mız vardı hala. Ona güvenmiştik

Hocam firma son engellemelerden sonra satışı durdurmuş. Acaba bu şekilde fiziki eSim başka satın alabileceğimiz bir yer var mı? Veya esim özelliği olmayan bir telefonda başka kullanma seçeneği var mı?
Tüm satın alma sayfaları aktif hocam. Ben telefonumda aktif kullanıyorum. Bnesim'den de tarife satın aldım. Bir sıkıntı yaşamadım.

13 ünden başlayan italya seyahatim için türkiyede indirip yurt dışında kullandım bir sorun yaşamadım hatta kampanya verdiler 10 dolar yüklenmiştir 12 dolar da onlar eklediler

MobiMatter tavsiye ederim. Çoğunu denedim en fiyat/performans olanı diyebilirim. 2 yıldır yurtdışı tatillerimde kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.

Ses hattınız olmayacak tabi yalnızca internet bağlantınız olacak. Whatsapp araması yapabilirsiniz. Paketler 5g destekli. Avrupaya gidiyorsanız Europe & USA paketi çok rahat işinizi görür. Aşağıdaki ref kodum ile alırsanız ilk yüklemenizde 5 dolar hediye verecektir.

IMG_1713.webp

Uygulamayı indirin:
https://mobimatter.app/home?referrerId=MBURA47580
Ya da web sitesini ziyaret edin: https://mobimatter.com

Yasaklar sadece yurt içi için geçerliymiş yurt dışında kullanımda sıkıntı yokmuş...
Yurtiçinde de sorun yok hocam. Ben avrupadan geçen hafta geldim. Mobimatterda kalan kotam vardı ve süresi daha bitmemişti. Az önce açtım kullandım büyük bir dosya indirdim hatta. Türk telekom olarak bağlandı hiçbir problem olmadı.

arkadaşlar bir kaç güne yurtdışına çıkacağım. 9esim.tr adresinden simkart ve mobimatterdan da paket aldım. Türkiye'de şebeke geliyor ancak mobil veriye bağlanmıyor. Malum yasaklardan dolayı olabilir mi? Sağolsun simkart aldığım firma çözmeye çalıştı ve nihayi olarak yasaklardan dolayı çalışmıyor dedi. Yurtdışına çıkınca problem olmaz dedi. Yurtdışına çıkınca çalışır mı, tecrübe eden oldu mu daha önce.

arkadaşlar bir kaç güne yurtdışına çıkacağım. 9esim.tr adresinden simkart ve mobimatterdan da paket aldım. Türkiye'de şebeke geliyor ancak mobil veriye bağlanmıyor. Malum yasaklardan dolayı olabilir mi? Sağolsun simkart aldığım firma çözmeye çalıştı ve nihayi olarak yasaklardan dolayı çalışmıyor dedi. Yurtdışına çıkınca problem olmaz dedi. Yurtdışına çıkınca çalışır mı, tecrübe eden oldu mu daha önce.
Çalışıyor şu an kölnden yazıyorum bağlı şekilde.

Uluslar arası dolaşım açık mı kontrol edermisin ayarlardan? Gecen hafta yurt dışındaydım mobilmatter uygulamasından buradan bir arkadaşın referansını kullanarak satın aldım ve memnun kaldım. Ben de referans bırakayım kullanmak isteyen olursa GOKHA44034 ☺️

QNB bankta hesabı olanlar için "pocket e-sim" için % 30 indirimi var. kampanyalar kısmından indirim kodunu alabilirsiniz. avrupa paketini kullandık memnun kaldık.

ilksms
Geri