eSIM hakkında tecrübeleriniz

Kodla Büyü

coook

Süper Üye
Süper Üye
Yurtdışı için normal operatörlerimiz değil de, eSIM daha avantajlı diyorlar. Telefonum destekliyormuş. Peki nedir bu eSIM, nereden nasıl hangisi alınır vb. Kullananlardan bilgi alabilir miyim?

https://mobimatter.com/

Geçen hafta buradan satın aldım ve sorunsuz kullandım. Satın alınca QR tanımlıyor. Onu telefonda esim yerinde okutuyorsunuz.
BILAH28198 kod ile uygun olanı satın alabilirsiniz.
15 Gb 30 günlük 14.49 $ kullandım.
İsviçre, Almanya, Fransa vb... yerlerde

Edirne'de olduğum için çok sık Yunanistan ve Bulgaristan'a çıkıyorum. E SIM olarak "BNESIM" (https://www.bnesim.com/) kullanıyorum hocam şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. Benim için en avantajlı tarafı süresiz ve bütün Avrupayı kapsayan paket satmaları oldu. Ocak ayında süre sınırı olmadan 5 GB paketini aldım ve çok sık yurt dışına çıktım şu an hala 1.5 GB kullanım hakkım var. Fiyat olarak da diğer E SIM sağlayıcılarına göre daha uygun olduğunu düşünüyorum.

Satın alma esnasında 24ZJR632 kodunu kullanırsanız 3 Euro indirim yapıyor.

Holafly kullandım. Diğerlerinden farkı kotası sınırsız... Bitecek derdi yok... bir haftalığı 1000TL civarıydı...
Bir de firsty var... Benzerlerinden farkı bedavası da var... bir reklam izliyorsunuz... 30 dakika 256kbps ücretsiz bağlantı veriyor... mesajlaşma, uber, harita uygulamaları ile de sınırlamışlar en son güncelleme ile... ama yine de iş görür... Bedava olduğunu hesaba katarsanız... Burada paketniz vs. bittiği durumlarda yurt içinde bile kullanırsınız zor zamanda....

Bir de en son seyahatımde eşime bimcell yurt dışı paketinden aldık... esim ile aynı paraydı yaklaşık.... Bimcell kullanıyorsanız onu da değerlendirebilirsiniz.

Ailecek gidiyorsanız her aile üyesine farklı bir esim almak da mantklı... ender bir durum ama... çalışmama veya ülke değişince çalışmama vb. durumlarda hayat kurtarır farklı sağlayıcı...

Ben ve arkadaşım airalo kullandık isteyene üyelik sürecinde 3$ indirim sağlayan kodumu paylaşabilirim. Memnun kaldım. Bir sorun yaşamadım kullanım ve kurulum sırasında

geçen hafta mobimatter kullandım. 6 gün boyunca almanyada sıfır sorun. gayet memnunum. gelecek hafta hollanda, ispanya ve italya turu var oralarda da devam edeceğim inşallah. o ülkelerdeki deneyimimi de yazarım.

Her yurtdışına çıktığımda BNE esimi kullanıyorum hem ucuz hem sıkıntısız, daha geçen hafta Fransa ve Almanya’da kullandım hiç problem yaşamadım, 3 gb sürekli navigasyon açık olmasına rağmen yetti, 3 gb indirimlerle 130 tl gibi bir fiyata almıştım
F0N3B0GH kodu ile siz de indirimli alabilirsiniz

Telefonum desteklemiyor o halde kendı operatorumden mı alayım yurt dısı paket ?
Benim telefon da desteklemiyor hocam. Bu şekilde çözdüm.

Operatörlere soyulmaktan iyidir. Bir kere alır ömür boyu kullanırsınız.

BBNET
Geri