M mkrkls Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 501 28 Haziran 2012 #1 23 temmuzda başlıcak kursun birim son onay tarihi 28.06 ama hala beklemede nedendir acaba
A akmerkez Site Gezgini Mesajlar 60 16 Temmuz 2012 #3 hocam facebookta cisco netacad eğitimleri diye ararsanız oradaki gruptan da bu konuyla ilgili bilgi alabilirsiniz...
hocam facebookta cisco netacad eğitimleri diye ararsanız oradaki gruptan da bu konuyla ilgili bilgi alabilirsiniz...
gökalp Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 506 16 Temmuz 2012 #5 akmerkez' Alıntı: o kurs iptalmiş :-1: Genişletmek için tıkla ... bu bilgiyi nereden aldınız hocam grupta öyle bişi yazmıyor.
akmerkez' Alıntı: o kurs iptalmiş :-1: Genişletmek için tıkla ... bu bilgiyi nereden aldınız hocam grupta öyle bişi yazmıyor.
A akmerkez Site Gezgini Mesajlar 60 16 Temmuz 2012 #6 ben cisco kursları eğiticilerinden biriyim :wink: sorularınızı bana da sorabilirsiniz...
A akmerkez Site Gezgini Mesajlar 60 16 Temmuz 2012 #7 gerekçesini de yazayım madem. kriterleri sağlayan kişi sayısı 12ye ulaşmadığında iptal :-1:
M mkrkls Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 501 16 Temmuz 2012 #8 hocam yanlışın var herhalde kursa 30 kişi başvurmuş.neden iptal olsun
E erdx Misafir 16 Temmuz 2012 #9 akmerkez hocam haklı, KRİTERLERİ sağlayan kişi sayısı 12 olmadı malesef. Evet başvuru sayısı fazla. Ancak bu eğitim 2. kur bir eğitim. 1. kuru almayanlar (veya 1. kuru öğrenci eğitimi olarak alanlar) da başvurmuş. Malesef kurs iptal edilecek.
akmerkez hocam haklı, KRİTERLERİ sağlayan kişi sayısı 12 olmadı malesef. Evet başvuru sayısı fazla. Ancak bu eğitim 2. kur bir eğitim. 1. kuru almayanlar (veya 1. kuru öğrenci eğitimi olarak alanlar) da başvurmuş. Malesef kurs iptal edilecek.