caglarakcay' Alıntı:
alitevetoglu34' Alıntı:
bu hizmetiçi işleri iyice çorbaya döndü. Şimdi bu arkadaş olmasa forumdakilerin bile haberi olmayacak eğitimde katılan sayısının yetersiz olduğunu. Böyle eğitim planlaması olmaz. eğitimin ismini değiştirip plan yapılmaz. 18'inde ankaradakine başvurdum. neye göre resen aldıklarını anlamadığım bir şekilde resen alımla 20kişiyi bile dolduramamışlar. aradım telefon ile bundan sonrakilerde değerlendirileceksiniz dendi. neye göre kim değerlendiriyor bunları arkadaşım merak ediyorum?
96 yılından beri içinde olduğum Linux dünyasının maalesef ki sadece kağıt üzerinde desteklendiğini görünce içim açıyor. İlla evimizde penguen mi beslememiz gerekecek acaba? yada bu işin istekli olduğumuzu göstermek için Finlandiya vatandaşımızı olalım?
yine eline yüzüne bulaştırdı meb her zaman ki gibi.
yine de ilgin için tşk ederim arkadaşım ama yönteminiz çok yanlış.
Arkadaşım son derece haklısın planlamada hatalar var bu tür eğitimlere alınmak için ya bir tanıdığın olacak ya da şanslı olacaksın. 2006 dan beri başvurduğum merkezi eğitimlere 2011'de Pardus eğitimine kabul edilmem ile alındım ve sonrası geldi. Benim kabul edildiğim kursa başvuru 380 civarındaydı ve bu elemeyi yapan sadece bir kişi sistemden bilgilerimize bakıyor illere göre adil bir dağılım yapmaya gayret ederek sayıyı 20 kişiye indiriyor işi son derece zor yani. Ayın 18'inde yapılan eğitimde ise tahtadaki sürüm değişikliği nedeniyle eğitimlerin güncellenmesi gerektiğinden merkezdeki eğitime bir grup Pardus ekip üyesi ve ayıyı 20 ye tamamlamak için 5 de Bt öğretmeni katıldı eğitimden çok eğitim güncellemesi yapıldı. İstersen Erzurumdaki eğitim için bilgilerini gönderebilirim...
ilgin için teşekkür ederim. Doktora çalışmalarımdan dolayı ona katılmam mümkün değil. Söylediklerinde haklısın ama bu işlerin böyle yürümemesi gerekiyor. Forumda bile arkadaşları görüyoruz yıllardır başvuru yapmış emekliliği gelmiş daha eğitim çıkmamış.
Bu zihniyet varoldukça anca bizi MEB kendinden soğutur. 2 yıldır pardus eğitimlerine bir arkadaşla beraber başvuruyoruz hep aynı hikaye hem aynı senaryo. Eğitim alıp gelen arkadaşlara bakıyorum inan ki adamlar linaksss telaffuzu ile dönüyorlar. düşün artık gelince verdikleri eğitimleri ve açık kaynağa ilgilerini.
öğrencilerime programlama dersinde python-java-eclipse,hibernate öğretmeye çalışıyorum ki açık kaynağa açık olsunlar diye ama maalesef bizim düşündüğümüz gibi merkezdekiler düşünmüyor hissine kapılıyorum.
ilgin için tekrar tşk ediyorum iyi çalışmalar arkadaşım.