only61' Alıntı:açılın bir resen'ci daha geldi. istanbuldan gideceğim..rapor olayını eğer acilse alın değilse erzuruma bir bilet bakın...zira bu kursu şimdi almazsanız yazın yine aldırtırlar...ben uçak bileti bakıyorum...harcırah yolluk konusunda kesin bilgim yok ama oraya gidince elden verecekler zannımca...bu arada havaalanı ve hizmetiçi eğitim enstitüsü çok yakın...ona rağmen diyorum ki başka otelde kalsak onun parasını verirler mi? bunun gibi ufak şeyler kafama takıldı ama halledilmeyecek meseleler değil...bir hafta kafa tatili olarak bakıyorum olaya...bir de bakalım şu yeni öğretim programı neymiş? yenilir mi içilir mi? güzel bir ortam bizi bekliyor....erzurum bu mevsimde soğuk olur..kalın giymeyi unutmayın....iyi yolculuklar...
bogualp' Alıntı:beni de resen atamışlar ben ortaokulda çalışıyorum bu ders liseler içinmi arkadaşlar. mecbur rapor alıcam
stanimos' Alıntı:Arkadaslar bana hala bi bilgi gelmedi sonradan dilekceyle basvurmustum bende. Resen alinanlara nereden gonderildi onay bilgisi acaba ?
only61' Alıntı:Gidiş dönüş biletini aldım. Hayırlı olsun. Havaalınında üç kişi bulursam taksiyle gideriz.. Gidiş pazartesi sabah almayı düşünüyordum çünkü bedava millerim vardı keşke sabah alsaydım tühh....
ugur_ozbay' Alıntı:ben daha kötüsünü söyleyeyim branşım fen bilişim rehber öğretmen olarak çalışıyorum beni de almışlar kursauçak bileti aldım 240 lira tek gidiş.
only61' Alıntı:istanbuldayım
gidiş pazar günü 19:50 uçağı pegasus
dönüş cuma 20:40 uçağı anadolu jet
usare' Alıntı:Arkadaşlar bu tarz seminerlere katılanlara sorum var. Kılık kıyafet sakal falan problem oluyor mu? Bir de kalacak yerlerimiz ayarlanmıştır dışarıda kalmayız di mi?
bogualp' Alıntı:rapor aldim arkadaslar gitmiyorum. 5-11 arasi raporluyum bir sikinti olurmu.