Erzurum hizmet içi 9-12 Aralık maarif modeli kitap inceleme semineri

Kodla Büyü

timesgreen

Aktif Üye
Merhaba hocalarım. Ben Sivas Merkezde görev yapan Bilişim Teknolojileri öğretmeniyim. 9-12 Aralık 2024 te Erzurum Hizmetiçi Eğitim Enstitüsündeki panelist seminerine benim gibi zorunlu olarak alınmış ve gidecek olan arkadaş var mı acaba? Yani Sivas tan Erzuruma o tarihte gidecek bayan arkadaşım var mı acaba? Eğer otobüsle gidecekseniz aynı otobüsle gidelim diyorum. Ben daha önce hiç Erzuruma gitmedim . 2 bayan arkadaş olursa kolaylık olur diye düşündüm

Hadi hayırlısı gecen yıl ben de aldım ama hala kitap atanmadı:)
Hocam siz maarif modeli için 2. Bir yüz yüze eğitim mi almıştınız geçen yıl. Bu benim 2. Yüz yüze hizmetiçi kitap inceleme eğitimim olacak. Hatta bir de online eğitim aldım. Bu eğitim yeni maarif modeli kitapları için verilecek

Hocam siz maarif modeli için 2. Bir yüz yüze eğitim mi almıştınız geçen yıl. Bu benim 2. Yüz yüze hizmetiçi kitap inceleme eğitimim olacak. Hatta bir de online eğitim aldım. Bu eğitim yeni maarif modeli kitapları için verilecek
aynen gecen yıldan beri devam edıyordu eğitim Erzurum da. Bu maarif yenı cıktı bakalım ona da cagıracaklar mı?

Eskişehir'deki panelistlere (yaklaşık 400 kişi) iki hafta önce verildi. Büyük illere Ankara'dan geliyorlar. 2 gün teorik 2 gün uygulamalı yapılıyor

Merhaba bana da bu eğitim tanımlanmış Mersin için 4 gün gözüküyor. Eğitimler yarım gün mu tüm gün sürüyor mu acaba?
Sn.Panelist 27-30 Ocak 2026 tarihlerinde Mersin Hizmetici Egitim Enstitusunde gerceklestirilmesi planlanan egitime katilim durumunuzu belirtmeniz gerekmektedir. B001. Şeklinde mesaj geldi. Bu geçen yıl Erzurumdaki yüzyüze maarif modeli eğitim mi acaba

Sn.Panelist 27-30 Ocak 2026 tarihlerinde Mersin Hizmetici Egitim Enstitusunde gerceklestirilmesi planlanan egitime katilim durumunuzu belirtmeniz gerekmektedir. B001. Şeklinde mesaj geldi. Bu geçen yıl Erzurumdaki yüzyüze maarif modeli eğitim mi acaba
Bana da bu mesaj geldi. Hala kararsızım. Yani tatilimizde 4 gün . Gün boyu sürecekse eğer yorucu olur diye düşünüyorum.

Bir de 2026 yılı ücretleri ne kadar

Bana da bu mesaj geldi. Daha önce erzumda eğitim almıştım. Sonra kitap incelemelerim oldu. Sonra kesildi 2 senedir kitap gelmiyor. Bir online eğitim vardı onu mu tamamlamam gerekiyor diye kitapincelemede defalarca tamamladım ama anlamadım. Dedim milli eğitimin işleri yine kadük olduk herhalde... Şimdi bu mesaj geldi mersine....

Daha önce bu eğitimi almış olanlar için online bir eğitim olsa çok iyi olurdu. Zaten bir ara eğitim yapıldıydı zoom üzerinden. Öba zaten bir sürü eğitimle dolu ordan planlanaabilir. Yani hem devlet için o kadar masrafa vs gerek yok hem bizler için yoruculuğa zaman kaybına gerek yok.

Ücret kısmı ayrı bir konu...

Son düzenleme:
farklı ilden mı gideceksiniz?
Bransa göre görev çıkması değişiyor sanırım
Erzurum bir de Antalya da aldık yuzyuze ve çıkmadı kitap
Evet hocam Sivas tayım . Branşım Bilişim. Geçen yıl erzurumda yüz yüze eğitim alan görsel sanatlar öğretmenine 2 görev çıkmış 1 yılda. Ama şimdi bizim branşta durum ne olur. Tatili ziyan edip gitmeye değer mi bilemedim. Siz geçen yıl Erzurum da mı eğitim almıştınız? Bir de branşınız nedir

ilksms
Geri