erkek giyim ve ayakkabı markaları

Kodla Büyü

adadeniz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaslar merhaba
önerilebilecek erkek giyim ve ayakkabı markalarını soyleyebilir misiniz?
not:
cevaplarınızda şunu da belirtebilir misiniz;
mesela; polodan giyim alınır ayakkabı kemer için başka markalar
veya süvariden giyim ve kemer alınır ama ayakkabı için başka marka
veya dockerstan sadece spor ayakkabı alınır, kundura için başka markalar...vs vs vs.

teşekkurler...

kığılı ve abdullah kiğılı (LLişaretli) gömlek takım elbise vs alınır. abdullah kiğılı daha özel tasarımları olur daha pahalıdır.

cevap veren arkadaşlara teşekkürler...
zaman zaman nette kampanyalara denk geliyorum. arada bir takip ettiğim siteler
markafoni
limango
trendyol
lcwstore
belki siz de takip ediyorsunuzdur bilmiyorum.
mesela bu sitelerde takım elbiseler, gömlekler, pantolonlar vs var... genelde takım elbise o kadar cok cıkmıyor en azından ben baktıgım sıralarda yoktu...
çogunlukla takım elbise dısında; gömlek,pantolon,tişört,kazak,mont,ayakkabı vs vs ne varsa cıkıyor...
süvari,kiğılı,sarar,damat gibi klasik bilgiler dışında giyim markası bilmiyorum.

ayakkabı deseniz; adidas, nike, hotiç, kemal tanca

spor giyim: rodi, lcw, polo, defacto...

o kadar... anlayacagınız klasik bilgiler...
bu nedenle sizden yardım istedim. klasik dısındaki bilgiler...

ve son olarak bir soru;
mesela bakıyorum süvari; hem takım hem kazak hem mont hem de ayakkabı var... mesela....
işte burda ben tıkanıyorum... süvariyi takım elbise veya gömlek olarak biliyorum... atıyorum
süvarinin ayakkabısı alınır mı veya kemeri veya montu-kabanı...

bu örnek diğer markalar için de geçerli...

cyln' Alıntı:
cevap veren arkadaşlara teşekkürler...

ve son olarak bir soru;
mesela bakıyorum süvari; hem takım hem kazak hem mont hem de ayakkabı var... mesela....
işte burda ben tıkanıyorum... süvariyi takım elbise veya gömlek olarak biliyorum... atıyorum
süvarinin ayakkabısı alınır mı veya kemeri veya montu-kabanı...

bu örnek diğer markalar için de geçerli...

Bence alınır, fakat mağazalarda - atıyorum kiğılıda takımalar 199tl fakat, gömlek gravat kemer derken bi bakmışsınız 300 tl vermişsiniz çıkarken. Yani normalden biraz pahalıya satılıyor yan ürünler. İnternet mağazalarından hiç alışveriş yapmadım - fiyatlar çok ucuz fakat kalitesi v.s nasıldır fikrim yok. Alan arkadaşların yorumlarını ben de merak ediyorum

Ben indirim denk getirdikçe tweenden ceket gömlek vs alıyorum gerçekten kesimler çok güzel ve kaliteli. Gerard Pique ve Mourinhoda tween takım elbiseleri tercih ediyor diye duymuştum..

Bir defa King Paolo ayakkabı aldım, artık vazgeçemiyorum. Daha önceden topuk ağrıları olurdu, şimdi hiçbirşey kalmadı. King Paolo'nun genellikle modelleri beğenilmiyor ama sağlık açısından tavsiye ederim.

BBNET
Geri