Erkek öğretmenlerin kıyafet sorunsalı

Kodla Büyü
arkadaşlar konuyu meclise yazabilirsiniz. Ben bu yeni anayasa yazım sürecinde meclise yazdım. Sendikası olan arkadaşlar sendika yönetimine de durumu anlatsın. Sonuçta tabandan baskı gelirse tavan muhatap almak zorunda. sendikaların konuyu dile getirmesi daha etkili olur.

bence öğretmen en rahat ettiği kıyafetle gitmeli tabi belirli çerçeveler doğrulşturusunda olmalı şortla giden falan olur sonra :D :puhaha:

fatih22222' Alıntı:
bence öğretmen en rahat ettiği kıyafetle gitmeli tabi belirli çerçeveler doğrulşturusunda olmalı şortla giden falan olur sonra :D :puhaha:

Valla Almanya da giyiyorlarmış. Arkadaşımın yalancısıyım.

branta' Alıntı:
Serbest olsa bile kot serbest olacağını sanmıyorum.

Casual denenen bir serbestlik olsa yeter, kravat-çeket mecburiyeti kalksa fazlasıyla yeter zaten...
Evet direk kot diyerek ürkütmemek lazım kadınlar sadece kumaş pantolon olsun yeter dediler durum ortada
Casual olsun biz onu esnetiriz. Ama ceket kravat kesinlikle bitsin artık... :+1: :++:

Şu olmasın bu olsun denirse ben karşıyım arkadaş, herkes istediğini giyebilsin, isteyen kot-tshirt giysin, isteyen kumaş-gömlek giysin. Sakala karşı olanlar da kendileri hergün traş olsun, bizi rahat bıraksınlar.

by_rebel' Alıntı:
Şu olmasın bu olsun denirse ben karşıyım arkadaş, herkes istediğini giyebilsin, isteyen kot-tshirt giysin, isteyen kumaş-gömlek giysin. Sakala karşı olanlar da kendileri hergün traş olsun, bizi rahat bıraksınlar.

aynen ben de bu şekilde düşünüyorum. yeter artık...

Srebrenica' Alıntı:
lemmings' Alıntı:
"sorun" gitti "sorunsal" geldi :S
:+1:
Bu ergen huylarını ne zaman bırakacağız acaba?

Konuya gelince, adam bir haftalık sakalı serbest bıraksınlar diyor. Bazı adamlar iki gün traş olmasa Manisa tarzanına dönüyor. Nasıl olacak?
Ben de serbestlik istiyordum ama buradaki yorumları görünce hiç güzel görünmedi. :wink:

endorfinnn' Alıntı:
Her kuşu öptük, bir tek karga kaldı...

Müthiş yorum. :+1:

Acınacak haldesiniz yemin ediyorum. Sorunla sorunsal kelimelerini birbirinin aynısı sanacak kadar kendi dilinize yabancısınız...Daha çok şey söylenir de ne gerek var ki? Nasıl olsa anlamayacaksınız :)

BBNET
Geri