Ergenekon davası projeydi bitti

Kodla Büyü
g.çetin66 mısın nesin nece konuşuyorsun sen ya!!
bakıyorum acın, yaran büyük, melhem krem bul da sür yarana, bulamazsan git soğuk bi su iç...
boş boş sallama...senin ufacık beynin çalışıyorda insanların çalışmıyorda mı aklına geleni onlar yapmıyor sanıyorsun...

görmek istediğinin olmasını istiyorsun, ama beyhude sana kimse inanmaz uğraşma, inananda varsa sakın söylediğine inandığı için sanma, seni sevdiği sen gibi düşündüğü içindir..davanın karar günü hepinizin suratını görmek isterdim :puhaha:

Bakıyorumda bian telaşlandınız hocam neyse belkide sanık sandalyesinde belkide birşeyleri hayal ettiniz dediğiniz gibi belkide ufak beynim varmış belkide boş boş sallıyormuşum ama farkındamısınız bilmem ama bu kadarcık bir uyarı bir hayal bile bile söylemlerinizi değiştirdi.ben sadece fikirlerimi söyledim ve asla sizin söylemlerinize de saldırmadım. bu konuda soz soylemek bana dusmes cunku bunlar buyuk yada kucuk hesaplar bırakalım bırılerı yapsuın ıslerını bızde vatandas olarak anca bırbırımızı yıye duralım. Saygı ve selam ıle ıyı forumlar .
(Acım falan meselesıne gelınce İktidar ile bi alıp veremediğim yok onlar siyaset ehli ne yaparlar ne ederler hıc alakadar degılım ama Hakiden intikamını almaya çalısan .... ile derdim çok)

haki diyorsun ya o haki dediklerin gerçekte haki değilse?
bu ülke ne hakiler gördü, üniformasını üzerine geçirip bilmem kimlerin üzerine oğlunun eşinin karşısında üzerine binen?
ne hakiler gördü, aslanlara şuraya gidiyoruz diyipte onları ölüme yollayan pusuya düşüren!
ne hakiler var, vur emri vermeyen verdirmeyen karşısında itler olmasına karşın vurdurmayan!
sayfalar dolusun hakilerin şerefsizliklerini yazabiliriz, işte şuan bunların patronları içerde olanlar, onlar haki değil ama gün gelecek öyle haki ler çıkacak ki beklenen özlenen hakiler gelecek evet önce külli bir temizlik lazım...
benim derdim siyaset değil, topunun çekeceği var öte tarafta, bari iyi bişeyler yapsınlar ve yapılan en büyük iyilik bu davadır benim gözümde, gerisi zaten 3-5 yılda olacak işler...

sanal_kisi' Alıntı:
görmek istediğinin olmasını istiyorsun, ama beyhude sana kimse inanmaz uğraşma, inananda varsa sakın söylediğine inandığı için sanma, seni sevdiği sen gibi düşündüğü içindir..davanın karar günü hepinizin suratını görmek isterdim :puhaha:

:) Adaleti çok kolay yanıltabilirsin.

Sen herhalde sayın öcalan diyenlerdensin. Yakında onu hapisten çıkartıp ona oy da atarsın.
Nasıl olsa gidip atıyorsun. Zamanında hayır dememiştin. Diğer hayır demeyenlerde kimlerdi tahmin et bakalım. Beni sinirlendirebileceğini mi sanıyorsun.

Hayır

Peşinden gittiğin senin emeğini senin özgürlüğünü ve senin geleceğini çalıyor gülüyorsun. Farkında değilsin. Sen kurtuluş bayramını kutlayamaz oldun. Sen istiklal marşını söyleyemez oldun. Artık üstünde yürüdüğün yol bile belki senin değil birilerinin. İlerde çocuğun evinin önünde oynarken birileri sokakta oynamasına kızınca çocuğun belki sanane devletin yolu bile diyemeyecek....
Çünkü birileri hayır tapusu benim bile diyebilir artık bu ülkede.

Gerçekler bunlar gülebiliyorsan hala göremiyorsun demektir.

Aramızdaki fark bu işte sen ne denilirse evet diyorsun. Biz düşünüyoruz gerekirse hayır diyoruz.

eskiden köşe başlarında şuan içerde olanlar ve onun gibiler, sakın haa oynayacaksanız siz burada kumda oynayın diyorlardı elimizede şeker veriyorlardı sonra onu alıp, kaybettirip tekrar veriyorlardı böylece ve yıllarca bu böyle oldu taa ki en son şekerimizi almaya çalışıncaya kadar bu sefer alamadılar çünkü artık biz büyümüştük ve artık köşe başlarındakilere hesap sorma zamanı gelmişti, ve artık kumdan evler değil gerçek evler yollar tanklar uçaklar yapmaya başladık ve artık harçlık almıyoruz harçlık veriyoruz o kadar büyüdük ve büyüyecez , yeterki ayakbağı olanlar ayakaltında ezilsinler nice güzel günler görecez ne kadar ağlasanızda sizde şahit olacaksınız güzel günlere...

yılanı gördüğünde öldürmezsen, aman bu küçücük ve ne zararı var deyip onu o an öldürmez ve koynunda beslersen, acaba zamanında öldürmeyen mi suçludur yoksa artık öldüremeyen mi? ona rağmen onlara rağmen ve anlamsızca hayır diyenlere rağmen, tüm şerlere rağmen güzel günler gelecek Allahın izniyle, yine yeniden bir diriliş olacak...

sanal_kisi' Alıntı:
eskiden köşe başlarında şuan içerde olanlar ve onun gibiler, sakın haa oynayacaksanız siz burada kumda oynayın diyorlardı elimizede şeker veriyorlardı sonra onu alıp, kaybettirip tekrar veriyorlardı böylece ve yıllarca bu böyle oldu taa ki en son şekerimizi almaya çalışıncaya kadar bu sefer alamadılar çünkü artık biz büyümüştük ve artık köşe başlarındakilere hesap sorma zamanı gelmişti, ve artık kumdan evler değil gerçek evler yollar tanklar uçaklar yapmaya başladık ve artık harçlık almıyoruz harçlık veriyoruz o kadar büyüdük ve büyüyecez , yeterki ayakbağı olanlar ayakaltında ezilsinler nice güzel günler görecez ne kadar ağlasanızda sizde şahit olacaksınız güzel günlere...

yılanı gördüğünde öldürmezsen, aman bu küçücük ve ne zararı var deyip onu o an öldürmez ve koynunda beslersen, acaba zamanında öldürmeyen mi suçludur yoksa artık öldüremeyen mi? ona rağmen onlara rağmen ve anlamsızca hayır diyenlere rağmen, tüm şerlere rağmen güzel günler gelecek Allahın izniyle, yine yeniden bir diriliş olacak...
Yılan olduğunu kendi dilinden kabul etmişsin. Çünkü bu generallerin yaptığı suç sizi ezmemekti. :)

Ki önceki dediklerime bir cevap bile verememişsin. Sadece kendi bildiklerini okuyup dua etmişsin ki başka bişeyde beklemem. Kendinizi çok büyük görüyorsunuz ama işte bu böyle gitmez abd ladinin saddamın musluklarını kapattığı gibi sizinde muslukları kapatır.

Bu arada her zaman bir hiçtiniz neyin dirilişi. Osmanlı filan deme sizinle alakası bile yok osmanlının.

apoyu kastetmiştim..neyse ömür olursa kimin yanıldığını görürüz, sen güzel kafanı yorma, kafasını yoranlar var yeterince...

Herkes inanmak istediğine inanır,neredeyse 5 yıldır mahkeme çıkamadı işin içinde forumda çözemezsiniz

BBNET
Geri