Ergenekon davası projeydi bitti

Kodla Büyü

volkankey

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Tuncay Güney, SkyTürk 360’ta Şimdi Söz Sende programına konuk oldu
Ergenekon davası savcılarının verdiği ifadeleri referans gösterdiği Tuncay Güney, SkyTürk 360’ta Şimdi Söz Sende programına konuk oldu. Kanada’nın Toronto kentinden canlı yayın bağlantısıyla programa katılan Güney, ilginç açıklamalarda bulundu. “Ergenekon davası bir projeydi bitti artık. İçerdekilerin çıkması gerekir” diyen Güney “Benim yüzümden tabii ki insanlar cezaevine girmesinler. Ben vicdanen rahatsızım. İşkence görmeseydim o konuşmaları yapmazdım. Ergenekon’un temeli sayılan emniyette verdiğim ifadeler geçersizdir. Devlet beni kullandı. Türkiye’de adalet aramak genelevde bakire aramaktan farksızdır” diye konuştu. Güney, Paris’te öldürülen üç PKK’lı kadının katili Ömer Güney’i tanımadığını belirterek “Paris suikastı faili meçhul kalacaktır” dedi.

Kaynak

http://www.haber7.com/guncel/haber/9877 ... eydi-bitti

Bir masalmış geçen yıllar
Kaç mahkum var önemli değil

Kendimize öyle iftifalar attık ki
Kazığı yıllar sonra yiyeceğiz

Devlet kendisini kullanmışmış. Bence o söylediğin genel evinde çalışanlar bile senden namusludur tuncay güney...

elim sende, silah nerede
göm önce sonra kaz çıkar
kaz çıkar dalgalar götürsün
paşa paşa içeride yatırsın
sabah beşte evler basılsın
kalemlere asma kilit takılsın

göm önce sonra kaz çıkar
bu davadan anca gaz çıkar...

Sadece 28 şubat meselesi de değil. Bu ülkenin en karanlık günlerinde her şeyi manüpüle etmiştir ergenekon. Madımak olaylarında buna karşılık gibi görünen erzincan başbağlar katliamında , uğur mumcu cinayetinde , danıştay saldırısında , düşünün ki alevi dedesi Balkıza suikast planlarında hep ülkeyi biribirine düşürme ve bu karışıklıkta var olma hedefleri vardı. ( Balkız buna rağmen onlara toz kondurmadı ayrı konu ) . Dağlıcada heronlarla terör sızmasını izleyip sırf hükümet zarar görsün diye müdahale etmeyip şehid vermemize sebep olan noktadada ergenekon vardı. Şimdi o komutanlar ergenekondan içeride. TSK ya fuhuş tuzağı kurup gizli bilgileri ele geçiren vatan hainliğinde de. ÇYDD başkanı Türkan Saylanın zamanında özellikle pkk lılara dhkp c lilere burs verildiği karışıklık yapmak için araçlara molotof atanlara gizli destekler burslar hep ortaya çıktı. O günlerden uydumuzu , yerli silahımızı yapara duruma geldik

Haa şiirlerde yok kalemlere asma kilitler edebiyatı yapılmış. İçerde yatanlar gazeteci , yazar olduklarından değil, darbeci askerler karşısında el pençe selam durup onların yalan senaryolarını yazmaktan terör örgütü üyeliğinden yatıyor. Bu meseleyi sağ kesimden dinlemek istemeyen en azından rahmetli M. ali birandın 28 şubat belgeselini izlesin onunda çok büyük itirafları var

ergenekon davasinin nasil basladigini bilmiyorlar sanirim bazilari
bu adam ergenekon davasini ifadeleriyle baslatan adam
sonra toz oldu uctu gitmisti

bu adam vicdanen rahatsız olacak birisi filan değil. hiçbir vasfı-sıfatı yokken suriye ırak lübnan gibi ülkelerde üst düzey görüşmeler yapmış, taraf yazarı emre usluya bavullarla belgeyi temin eden, ihtiyaç olursa daha onlarca bavul daha bulabileceğini söyleyen, misyonunu yerine getirmiş yabancı ajanın birisi.

volkankey' Alıntı:
Ergenekon; çöplükte bulmuştum, alıvermiştim, evimin çatısına koymuştum denilen ümraniyede bir evin çatısında bulunan el bombaları ile başlamıştı.. o bombalar cumhuriyet gazetesinin bahçesinde patlatılan dost bombalarla aynı ailedendi..
tamam davada bir sürü yanlışlıklar yapıldı, tamam gereksiz ve uzun tutuklamalar yapıldı.. eksiklikleri çoktu
fakat bu, bir zamanlar bazı paşaların silah zoruyla hükümet devirme isteğinin, planlarının olmadığı anlamına gelmez geçmişte örnekleri bol miktarda vardır, bakmak isteyen bakar görmek isteyen görür..

"Ergenekon’un temeli sayılan emniyette verdiğim ifadeler geçersizdir. Devlet beni kullandı. "
O zamanki ifadelerim geçersizdir devlet beni kullandı diyen kişinin şimdi söyledikleri neden dikkate alınıyor.Şimdi bu kişiyi kim kullanıyor.Yarın kim kullanacak.İlginç bir durum.

ben de ilk zamanlar bu adami bu kadar dikkate alip bir sürü iftira atip
bir sürü tartisma yaptiktan sonra
simdi kaale almamalarina icerliyorum

Rahmetli Muhsin YAZICIOĞLU, Rahmetli Eşref BİTLİS, Rahmeti ÖZAL, Rahmetli MENDERES ve Rahmetli Gaffar OKKAN...
.
Çok konuşmaya gerek yok. Bi arkadaşımızın dediği gibi 28 şubatı BİRAND'dan dinleyiniz...
.
Kabul etsenizde etmesenizde gördüklerimizden daha fazla bu ERGENEKON dedikleri illet !!!

easytr' Alıntı:
kimse ne konuştuğunu bilmiyor. ergenekon proje falan değilidir, bu ülkede başörtülü insanların, dindar insanların 28 şubatta çektikleri yalansa,uydurma ise ergenekon o zaman projedir. ki bunu iddia edenin aklına şaşarım.

beni meslek lisesi mezunu olduğum için katsayı engeline kim taktı? 28 şubat zihniyetinden ben ve eminimki bu forumun en az yarısı mağdurdur. ergenekonun ne olduğunu herkes biliyor, bunlar işin sulandırması

İyi de o zaman bunların ergenekon ile alakasını, bağlantısını açıklaman gerek hocam.

easytr' Alıntı:
volkankey' Alıntı:

bazıları diyerek kimi insanları cahillikle suçlayacağına 16 sene önceki belgeseli izleyerek ergenekonu kimlerin deşifre ettiğini gör. tuncay güney ergenekoncuların kullandıkları bir isimdir, bildiklerini anlatmıştır. ama ergenekonu ortaya çıkaran bu işin asıl mağdurlarıdır. kimseye gerekte yok. zaten tutuklanmalar başlayınca herkes sırayla birbirini gammazlamadı mı? sanki tuncay güney konuştu tek bu süreçte.

ayrıcaaaa, o zamanlar tuncay güneye neler neler söyleyenler şimdi tuncay güneyin açıklamalarıyla forumda konu açıyorlar ya ben gülmekten yarılıyorum bu halinize :puhaha:

Sende beni çok güldürdün hocam. Çünkü bu dava ilk başladığı zamanlar Bu şerefsizi manşet manşet gazetelere, sabah akşam televizyonlara çıkaranlar, yere göğe sığdıramayıp her söylediğini doğru kabul edenler, bu bilmemne çocuğunun verdiği çuval çuval belgeleri sahteliğine, gerçekliğine bakmadan manşetlere taşıyıp daha yeni başlamış davadaki sanıkları kafadan idama mahkum edenler şimdi bu adamı HİİİİİİİÇÇÇÇÇ GÖRMEZDEN GELİYOR... Esas komik ve aptalca olansa sizin gibilerin bu tezgaha düşmüş olması... YAZIK....

aykutgultekin' Alıntı:
easytr' Alıntı:
volkankey' Alıntı:

bazıları diyerek kimi insanları cahillikle suçlayacağına 16 sene önceki belgeseli izleyerek ergenekonu kimlerin deşifre ettiğini gör. tuncay güney ergenekoncuların kullandıkları bir isimdir, bildiklerini anlatmıştır. ama ergenekonu ortaya çıkaran bu işin asıl mağdurlarıdır. kimseye gerekte yok. zaten tutuklanmalar başlayınca herkes sırayla birbirini gammazlamadı mı? sanki tuncay güney konuştu tek bu süreçte.

ayrıcaaaa, o zamanlar tuncay güneye neler neler söyleyenler şimdi tuncay güneyin açıklamalarıyla forumda konu açıyorlar ya ben gülmekten yarılıyorum bu halinize :puhaha:

Sende beni çok güldürdün hocam. Çünkü bu dava ilk başladığı zamanlar Bu şerefsizi manşet manşet gazetelere, sabah akşam televizyonlara çıkaranlar, yere göğe sığdıramayıp her söylediğini doğru kabul edenler, bu bilmemne çocuğunun verdiği çuval çuval belgeleri sahteliğine, gerçekliğine bakmadan manşetlere taşıyıp daha yeni başlamış davadaki sanıkları kafadan idama mahkum edenler şimdi bu adamı HİİİİİİİÇÇÇÇÇ GÖRMEZDEN GELİYOR... Esas komik ve aptalca olansa sizin gibilerin bu tezgaha düşmüş olması... YAZIK....

:alkis:

aykutgultekin' Alıntı:
easytr' Alıntı:
volkankey' Alıntı:

Dev Kitap Arşivi' Alıntı:
Rahmetli Muhsin YAZICIOĞLU, Rahmetli Eşref BİTLİS, Rahmeti ÖZAL, Rahmetli MENDERES ve Rahmetli Gaffar OKKAN...
.
Çok konuşmaya gerek yok. Bi arkadaşımızın dediği gibi 28 şubatı BİRAND'dan dinleyiniz...
.
Kabul etsenizde etmesenizde gördüklerimizden daha fazla bu ERGENEKON dedikleri illet !!!
Hocam BİRAND? 28 Şubatta neredeydi bu adam?
Bu ülkede asker bir dönem kullanıldı ve o dönemin sonunda asker kullanıldığını anladı, nato-ab-abd dışında kendi gücüne halkına döndü ve bu kez nato-ab-abd yeni piyonlar bulup askeri tasfiye etti. Olay bundan ibaret...

Hocam bu Ergenekon dediğiniz illeti anlatın dinleyelim... İmzasız 3 CD mi? Askerin harp oyunu mu? Hayır bu kadar derin, bu kadar belirgin neden 5 yıldır suçlarını bilmeden yatıyor bu insanlar? Neden mahkemenin kararına "hukuk demeyi bilen" çocuklar bile güldü?

Tuncay Güney'i baştacı edenler niye şimdi şüpheli?

Olay şundan ibaret içerde tutuldu bu insanlar delil karartma şüphesiyle, rütbelerinden oldular, ordudan tasfiyeleri tamamlandı, zaten atı alan malatyaya patriot kurdu, bölge istenilen kıvama getirildi, davaların kaar aşamasına yaklaşıldı.... Eeee herkes "benim suçum yok" demeye girişti... Aslında suçu olmayanlar içerdekilerdi, herkes biliyor...

gidişat pek de hayra alamet değil.Yüzlerce jet pilotu ayrılıyor sat komandolarının kahramanı 9 senesi kalmasına rağmen emeklilik dilekçesi vermiş askerleri de işi bırakıyor.Paşa kalmadı savaşacak.Baharda abd suriyeye müdahale ederse geriye iran ve...

easytr' Alıntı:
volkankey' Alıntı:

Peki o günlerde Tuncay Güney'i müteber kabul eden sizler bugün neden onu muteber kabul etmiyorsunuz?

Kara Kule 61' Alıntı:
"Ergenekon’un temeli sayılan emniyette verdiğim ifadeler geçersizdir. Devlet beni kullandı. "
O zamanki ifadelerim geçersizdir devlet beni kullandı diyen kişinin şimdi söyledikleri neden dikkate alınıyor.Şimdi bu kişiyi kim kullanıyor.Yarın kim kullanacak.İlginç bir durum.

O zaman kimlerin kullandığını hiç sorgulamış mıydınız?

arkadaşlar bunların patlak verme sebebi türkiyediki bazı gurupların güç denleriyle oynamasıdır...hukuk ve kadrolanma olayları...en sonunda bi köyde 2 muhtar oldu,şimdi kimin üzerine yıkılacak bunlar...bundan nemalanan bi çok güçlü gazete ve tv var bakalım ne olcak...<bence sıkıntılı günler bekliyor bizi..>

Ergenekon bitti çünkü Tayyip'in umrunda degil onun tek derdi para rant oy vb bunun haricinde hiç bir ideolojisi yok türban Ergenekon vb seyler umrunda degil. Ayrıca solcu arkadaslar bu adamdan şeriat getirecek diye korkuyorlar bende onlara gülüyorum bu adam türbanı bile getiremez.

Hala bu ülkede bu içi boş safsataya inananlar varya daha ne edeyim özgür düşüncenize saygı duyuyorum.ama söyleyeceğim bi kaç cümle var sonrada susacağım tıpkı son bes yıldrı olduğu gibi.
1. iktidar kaç dönemdir iktidar ki bu ergenekon denilen örgüt 5 yıll içinde ne hikmetse tamda birşeylere lazım olduğunda bulundu mesela anayasa da yapılan belli basşı değişiklikler.
2.si bazı yandaş gazeteler 5 yıldır aynı çorbayı ısıtıp ısıtıp koyuyolar yada yandaş tvler.Siz ergenekon dediğiniz o bilmem kaç bin sayfalık iddianameyi cemaat dizilerinden yada yandaş gazete ve gazetecilerin ağzından duyuyor öğreniyorsunuz.
3. hadi bu adamlar gercekten suclu yukarda sayılan rahmetlı devlet adamlarımızn ruhuna bin ruhum feda olsun amenna fakat madem bu adamlar suçlu size soruyorum sizin vicdanınız Apoyu bile asamayan özerkliği getiren içerde ve dışarda askerde moral bırakmayan askeri bi kaç itin önünde 3 renge bağlı kalan köpeklere rezil eden bir hükümet sadece senaryoyu istediği gibi üretip yazıp çizip bozuk yeri geldiğinde Görevini Aslanlar gibi yerine getiren Sayın savcılarımızın davaa bazı üzerlerine gittiği veya çarpık bulduğu konularda tam ilerleme kaydederken ne hikmetse İktidar tarafından aniden bir gece kararnamesi ile yerlerini değiştiren sanırım kombo cumhuriyetinin iktidarı değildi.
Cemaatin intikam duygusu ile o kanlı dişlerini haki renkli koçların boynuna geçirdiği o kanlı dişlerini 3 renge bağlı kalan bi kaç soysuzun paçavrasıyla silmesine vicdanınız nasıl elveriyor.
DİKKAT BU ÜLKEDE % 50 LİK GRUP HALA ERKENKONDU ;) (Kİ ANLAYAN ANLADI ) DİYE BİR DAVAYA İNANIYOR.SAYGI DUYUYOR VE DÜŞÜNCENİZDE BAŞARILAR DİLİYORUM
Sizin dilinizle Son sözümde şu olsun
El insaf minel vicdan !!!

g.cetin.66' Alıntı:
Hala bu ülkede bu içi boş safsataya inananlar varya daha ne edeyim özgür düşüncenize saygı duyuyorum.ama söyleyeceğim bi kaç cümle var sonrada susacağım tıpkı son bes yıldrı olduğu gibi.
1. iktidar kaç dönemdir iktidar ki bu ergenekon denilen örgüt 5 yıll içinde ne hikmetse tamda birşeylere lazım olduğunda bulundu mesela anayasa da yapılan belli basşı değişiklikler.
2.si bazı yandaş gazeteler 5 yıldır aynı çorbayı ısıtıp ısıtıp koyuyolar yada yandaş tvler.Siz ergenekon dediğiniz o bilmem kaç bin sayfalık iddianameyi cemaat dizilerinden yada yandaş gazete ve gazetecilerin ağzından duyuyor öğreniyorsunuz.
3. hadi bu adamlar gercekten suclu yukarda sayılan rahmetlı devlet adamlarımızn ruhuna bin ruhum feda olsun amenna fakat madem bu adamlar suçlu size soruyorum sizin vicdanınız Apoyu bile asamayan özerkliği getiren içerde ve dışarda askerde moral bırakmayan askeri bi kaç itin önünde 3 renge bağlı kalan köpeklere rezil eden bir hükümet sadece senaryoyu istediği gibi üretip yazıp çizip bozuk yeri geldiğinde Görevini Aslanlar gibi yerine getiren Sayın savcılarımızın davaa bazı üzerlerine gittiği veya çarpık bulduğu konularda tam ilerleme kaydederken ne hikmetse İktidar tarafından aniden bir gece kararnamesi ile yerlerini değiştiren sanırım kombo cumhuriyetinin iktidarı değildi.
Cemaatin intikam duygusu ile o kanlı dişlerini haki renkli koçların boynuna geçirdiği o kanlı dişlerini 3 renge bağlı kalan bi kaç soysuzun paçavrasıyla silmesine vicdanınız nasıl elveriyor.
DİKKAT BU ÜLKEDE % 50 LİK GRUP HALA ERKENKONDU ;) (Kİ ANLAYAN ANLADI ) DİYE BİR DAVAYA İNANIYOR.SAYGI DUYUYOR VE DÜŞÜNCENİZDE BAŞARILAR DİLİYORUM
Sizin dilinizle Son sözümde şu olsun
El insaf minel vicdan !!!

eğer böyle bişey olmamış olsa! bu dava safsata olsa, içerdekiler içerde kalırmıydı? yani böyle bişey palavra olacak ve sen onları içeri atabileceksin öyle mi? hangi güç onları içerde tutacaktı? herkes herşeyin farkında çırpınışlar kurtulmak için değil can çekişme sadece...
intikam gözüyle bakanlar , sizden intikam alınıyor gibi görüyorsanız malesef çok acı oldu, acı verdi sizlere...
gün gelir devran döner derler, baya bi dönderdi bu devran sizi, has oldu...

sanal_kisi' Alıntı:
acı verdi sizlere...
gün gelir devran döner derler, baya bi dönderdi bu devran sizi, has oldu...

Bu ülkenin birçok baskanı basbakanı cumhurbaskanı vb devlet adamları geldı gectı sanıyormusunuz kı bu işler boyle devam edecek dıyelımkı boyle devam etsın ıllakı sende bende gercek goklerden gelen adaletı ıllakı bırgun gozlerımızle gorecegız ben sıkmıyorum canımı o ADALETKI ELBET TECELLI EDECEK !!!
yüce divana gidenler oldu gidipte dönemeyenler oldu . bundan 20 yıl sonra hatta 2023 te dıkkat edın mahkemenın sanık sandalyesındekı ıle davacı taraf degısbılır lutfen sasırmayınız

BBNET
Geri