Erdoğan'ı kızdıran kişi bakın kim çıktı

Kodla Büyü
Kosovali' Alıntı:
Erdoğan'ı kızdıran kişi bakın kim çıktı

Kim çıkmış !!!
Öğretmenmiymiş....
Tez boynu vurula

Dün suat kılıçın BT ÖĞRETMENİ ile olan diyaloğunu izledim... Sinir bozucuydu...

Bu iki olayda da anlam veremediğim ve neden bu tarafından bakıldığını anlamadığım bir durum var...

Çok şükür müslümanız ve müslüman kişi diğerinin ayıbını örten kişidir. Bunu bu iki kişinin de benden daha çok bilmeleri gerekir diye düşünüyorum. Zira görünüşe bakılırsa benden daha dindar görünüyorlar...

Ama uygulama sıfır...

Bir zamanlar Meb bilgi edinmeye norm fazlası olmamama rağmen norm yönetmeliği ve bizim için nasıl uygulanacağı ile ilgili mail atmıştım. Gelen cevap yaptığımız araştırma da norm fazlası görünmüyorsunuz ( kaşınma ) şeklindeydi . Aynı mantık sen atanmışsın kurcalama. Zihniyetinize....

rutubator' Alıntı:
Bir zamanlar Meb bilgi edinmeye norm fazlası olmamama rağmen norm yönetmeliği ve bizim için nasıl uygulanacağı ile ilgili mail atmıştım. Gelen cevap yaptığımız araştırma da norm fazlası görünmüyorsunuz ( kaşınma ) şeklindeydi . Aynı mantık sen atanmışsın kurcalama. Zihniyetinize....

:( yazık bu millete yazık. her koyun kendi bacağından asılır diyen zihniyetlere yazık...
adam başkalarının atama hakkını aramış ve bunda da bir art niyet yok. bu olay niye bu kadar büyütüldü anlam veremiyorum.

"atanamayan öğretmen" sorunu sadece ataması çıkmayan öğretmenlerin problemi mi ? Atanmış öğretmenlerin konuyla hiç alakası yok mu? onları etkilemiyor mu bu durum

Bu konuyu açan Zat (Zat kişi demekmiş ya) sen neyin peşindesin. O öğretmen arkadaşımızın orda söylediği tüm atanamayan öğretmen arkadaşlarımızın sözleri, onların orda ağzı, dili olmuş.
Sen burda kimin ağzı olmaya çalışıyorsun, bari bu öğretmen formunda kendi kafanızdaki ideolejileri savunmak demicem savunacak bi tafanız yok başkalarına iyi göstermye çalışmak için başka öğretmen arkadaşları kullanmayın.
'kim çıktı' lafa bak sanane kardeşim kim çıktıysa.

Oy verirse atansın vermezse atanmasın mantığı öğretmene yakışmıyor saygı çok önemli daha güzel ifadeler kullanılabirdi.

buda kapak..:)

Ekli dosyalar

• oy_yok.jpg
    oy_yok.jpg
    73.4 KB · Görüntüleme: 345
Yazık çok yazık... kişinin atanamayanların hakkını savunmasına karşılık. sen zaten çalışıyorsun seni ne ilgilendirir bir de pişkin pişkin muhalefet yapıyor demek... çok yazık. İnsanların madur durumunda olan başka birisinin hakkını düşünmesi "ki bu bizim mesleğimizle ilgili" sorun olarak görülüyorsa iki gün sonra bizim haklarımızda elimizden alındığında ona tepki göstermemiz sorun olarak algılanacak. O zaman ne haliniz varsa görün derim. İşin ilginci benzer bir olayı üniversite de yaşamam.
Üniversite de daha öğreniyken atanamayan öğretmenlerle ilgili eylem yapılması için uğraşırken, sen daha öğrencisin seni ne ilgilendirir, biz siyasete bulaşmayız diyenlerin atanamadığı gördüm ve o atanamayanlar eylem yaparken işte bu adamlar üniversite de bizi ilgilendirmez diyenlerdi diye basbas bağırdım yanlarında. çünkü bunu hak etmişlerdi.

ankebut_ko' Alıntı:
Oy verirse atansın vermezse atanmasın mantığı öğretmene yakışmıyor saygı çok önemli daha güzel ifadeler kullanılabirdi.

Evet saygı çok önemli. Mesela o öğretmenin yaka paça uzaklaştırılıp 2 saat sorgulanması da saygı göstermenin çok önemli olduğunu gösteriyor. BAŞbakanın onu uzaklaştırmalarına engel olabilirdi. Ama işine gelmeyen bir yerden soru geldi napsın? En kolay yolu bu. Muhalefet yapma kabul et mantığı..

BBNET
Geri