Erdoğan'ı kızdıran kişi bakın kim çıktı

Kodla Büyü

Kosovali

Aktif Üye
Erdoğan'ı kızdıran kişi bakın kim çıktı

Gaziantep 3’üncü Organize Sanayi Bölgesi’ndeki açılış sırasında kalabalık arasında bulunan 30 yaşlarında bir kişi "Öğretmenler Şubat’ta atama bekliyor" diye bağırdı. Bunu duyan Başbakan Erdoğan, "Kusura bakmayın. Ne söylediysek o olur, başkası olmaz" diye cevap verince aynı kişi, "Atama yoksa oy da yok" diye devam etti. Başbakan bu sözlere karşılık "Sağol o oy senin olsun. Biz böyle spekülasyonlara gelmeyiz. Al oyunu kendine sakla tamam. Sen vermen gereken yere ver. Bize kimin oy vereceği belli, bak burada görüyorsun. Sen kendine sakla" dedi. Bu diyaloğun ardından söz konusu şahıs polislerce salondan çıkarılarak gözaltına alındı.

Yaklaşık 2 saat süreyle gözaltında tutulan ve adı açıklanmayan kişinin bir devlet okulunda öğretmen olduğu eşinin ise atama beklediği, Başbakan’dan o nedenle atama isteğinde bulunduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan kişinin sorgusunun ardından, Cumhuriyet Savcısı tarafından suç unsuru oluşmadığı için resmi gözaltı işlemi yapılmadan serbest bırakıldığı bildirildi.

ŞAMİL TAYYAR TWITTER’DAN YAZDI

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar da Twitter hesabından gözaltına alınan kişinin öğretmen olduğunu doğrularken, "Başbakana ’atama istiyoruz yoksa sana oy yok’ diyen zat atanmış öğretmen çıktı, yani memur... Bir yakını varmış...Bazıları zat ifadesine takmış! Zat, kişi demek. Öğretmen başbakana posta koyacak, sen kişi bile diyemeyeceksin! Bu ne bağnazlıktır ya?" diye yazdı.

DHA

Haberin başlığı ilginç "Erdoğan'ı kızdıran kişi bakın kim çıktı?"

Kim çıkmış, bir öğretmen çıkmış.. manav çıksaydı ne olacaktı ki.. Atanmamış öğretmenin hakkını ille de o öğretmenler mi savunacak, böyle saçma bir haber şekli yok ya.. İlle de bu haber yapılacaksa başlığı da "Ağzını açanı gözaltına alırız" ya da "Erdoğan'dan yeni gaflar" falan olmalıydı ki haber niteliği taşısın..

Kosovali' Alıntı:
ŞAMİL TAYYAR TWITTER’DAN YAZDI

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar da Twitter hesabından gözaltına alınan kişinin öğretmen olduğunu doğrularken, "Başbakana ’atama istiyoruz yoksa sana oy yok’ diyen zat atanmış öğretmen çıktı, yani memur... Bir yakını varmış...Bazıları zat ifadesine takmış! Zat, kişi demek. Öğretmen başbakana posta koyacak, sen kişi bile diyemeyeceksin! Bu ne bağnazlıktır ya?" diye yazdı.

DHA

Şu tweet teki uslüp gerçekten örnek alınası :alkis: "Posta koymak"

Basbakaninin o ogretmene karsi uslubu duzgun degil ancak o sahsinda bir basbakana bu sekilde laf atmasi uygun gelmiyor..Simdi her atanamayan, her ise giremeyen veya her malini satamayan insan boyle davranirsa kaos cikar... Madem vermeyeceksen oyunu verme kardesim hatta 10 kisiyide kandir vermesin basbakana oyunu... ancak show yapmaya gerek yok diye dusunuyorum....

Bir şamil tayyar klasiği. Bir fıkra vardı. Sen içme, içince sapıtıyorsun diye. Hah bildiniz mi, tayyar sen tweetleme diyorum.

işadamı falan çıktı sandım ben de adam bizim adımıza konuşmuş ne güzel diyecektim. Önce Tayyar kendi üslubuna baksın.Sus sus nereye kadar

Vay yalancı öğretmen vay.
Ozaman atanamayan öğretmen kalmadı bu ülkede.
Burdan çıkması gereken sonuç bumu ?

Kosovali' Alıntı:
Basbakaninin o ogretmene karsi uslubu duzgun degil ancak o sahsinda bir basbakana bu sekilde laf atmasi uygun gelmiyor..Simdi her atanamayan, her ise giremeyen veya her malini satamayan insan boyle davranirsa kaos cikar... Madem vermeyeceksen oyunu verme kardesim hatta 10 kisiyide kandir vermesin basbakana oyunu... ancak show yapmaya gerek yok diye dusunuyorum....
Hocam Allah kimsenin başına vermesin aile bütünlüğünün bozulması kötü... Yani insanların çektikleri çok. Kimse sesinizi duymuyorsa kendiniz zorla duyurursunuz olan bu...

Yani herşey normal ve biri çıkıp şov yapmış değil... İnsanın ailesinin yanında olmayı istemesinden daha doğal ne olabilir ki?

Evine yakın olsun diye ankaranın göbeğinde trilyonluk kiralarla ev tutanlar nasıl insansa ve aileleri varsa bu insanlarında var ve haklılar...

Adam ülkenin yarısının oyunu almayı garantilemiş 3'e 5'e bakmaz. Sokak jargonu konusunda üstlerine yok, bunlara takılmayın. Dua etsin küfür etmemiş..

Kosovali' Alıntı:

Arkadaş koskaca başbakandan bahsediyorsun değil mi?

Küçük bir vatandaş, tepkisini dile getirmiş, ne yapabilir, elinden ne gelir bir vatandaşın?

Başbakana "atanamayan öğretmenler atama bekliyor" demiş. Yahu ne yapabilir? Elinden ne gelir vatandaşın?

Bu kadarcık bir tepkiyi bir vatandaş vatandaşa çok görüyor.

Başbakan babalarının oğlu ya!

Başbakan çok mağdur ya.

aysegul_' Alıntı:

Kim çıkmış, bir öğretmen çıkmış.. manav çıksaydı ne olacaktı ki.. Atanmamış öğretmenin hakkını ille de o öğretmenler mi savunacak, böyle saçma bir haber şekli yok ya.. İlle de bu haber yapılacaksa başlığı da "Ağzını açanı gözaltına alırız" ya da "Erdoğan'dan yeni gaflar" falan olmalıydı ki haber niteliği taşısın..
:+1:

Benim düşüncem suçlu belli..Oda oyunu satan karaktersizler... Oyunu küçük bir menfaate satan, ülkesinin geleceğini düşünmeyenler... yine yarın başka bir menfaat için ülkesini satmayacak mı ???

sibel80' Alıntı:
Benim düşüncem suçlu belli..Oda oyunu satan karaktersizler... Oyunu küçük bir menfaate satan, ülkesinin geleceğini düşünmeyenler... yine yarın başka bir menfaat için ülkesini satmayacak mı ???
:alkis: :++:

başlığınızı sevsinler. kırsaldakini öğretmen atıyoruz ekonomik sıkıntı çekiyoruz, maaşa zam yaparsak diğer şeylere de zam yaparız diye kandırıyorlar. ya sizi ne diye kandırıyorlar sistemin içindekiler? el insaf ya azıcık vicdanlı olun...

aysegul_' Alıntı:

:alkis: :alkis:

Başbakanın fikirlerine karşı fikir üretilmez, söylenmez (posta koymak) gibi bir anayasa maddesi bilmiyorum... Ama öğretmen arkadaş burda ben kurtuldum gerisi beni ilgilendirmez vurdumduymazlığı yapmayarak güzel bir örnek sunmuştur bence... Unutmayalım demokratik ülkelerde fikir özgürdür... Bu sebeple gözaltına alınmaz :-1:

"Erdoğan'ı kızdıran kişiye sonra ne oldu?" diye bir başlık yok mu ya?

Ben söyleyim ne oldu. "Büyük başbakana hiçbir şekilde söz söylenmez (yalakalık dışında)" maddesi gereğince alandan uzaklaştırılıp 2 saat sorgulanıp örgüt bağlantısı araştırmaları sonucunda sade vatandaş çıktığı için MECBUREN serbest bırakılmıştır..

Bu arada dün TV8 de haber aktifte dinledim yalan değilse adam sözleşmeliymiş ve işine son verilmiş.

10 yıldır birçok şeyi düzene sokamadığınız gibi şu atama işlerini düzene sokamadınız birde tepki veren vatandaşa laf söylüyor. başbakanın utanması lazım, kafana estiğinde atama kafalarına estiğinde özür durumu yer değiştirmeleri açıyorsun halkta bu senede olur mu diye beklentiye giriyor. tamamen kendine gebe bırakma politikası yutan yutuyor.

xodeda' Alıntı:
Bu arada dün TV8 de haber aktifte dinledim yalan değilse adam sözleşmeliymiş ve işine son verilmiş.

sözleşmeli öğretmen var mı ki :?

erdoğanın sözleri tabiki hiç hoş değil.. ama bu yalan haberlerden de gına geldi

zilal' Alıntı:
xodeda' Alıntı:

sözleşmeli öğretmen var mı ki :?

erdoğanın sözleri tabiki hiç hoş değil.. ama bu yalan haberlerden de gına geldi

walla ben duyduğumu yazdım yalan mı doğrumu onu bilmem. ama izleyenler varsa söylediğimi doğrulayacaklardır.

Sen Özelleşirken teker teker yurdun dört tarafındaki fabrikalar karşı çıkanlara vatan haini diyen gençlik ne oldu da devlet kapılarında gezersin.

BBNET
Geri