M MarasliMuallim Site Gezgini Mesajlar 79 25 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar Epson l3250 yazıcı da siyah renk mürekkep ekledim ve siyah yazılar kesik kesik çıkıyor. Renklide sorun yok
Arkadaşlar Epson l3250 yazıcı da siyah renk mürekkep ekledim ve siyah yazılar kesik kesik çıkıyor. Renklide sorun yok
Mümin Güngör Aktif Üye Mesajlar 234 25 Temmuz 2024 #2 Kafa temizliği videolarından yararlanabilirsiniz
M MarasliMuallim Site Gezgini Mesajlar 79 25 Temmuz 2024 #3 Hocam yaptım kafa temizliği, güçlü temizlik de yaptım. Renkli satırlarda sorun yok. Ama satırı siyah beyaz yapınca bu şekilde oluyor
Hocam yaptım kafa temizliği, güçlü temizlik de yaptım. Renkli satırlarda sorun yok. Ama satırı siyah beyaz yapınca bu şekilde oluyor
M Mehmet1501 Aktif Üye Mesajlar 166 25 Temmuz 2024 #4 Durdur düğmesine uzunca basınca mürekkep tanklarının havasını alıyordu diye hatırlıyorum sayın hocam.
Durdur düğmesine uzunca basınca mürekkep tanklarının havasını alıyordu diye hatırlıyorum sayın hocam.
acipinarli Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,683 25 Temmuz 2024 #6 Kafa çıkıyorsa kolonyalı peçete ile siyah kısmı silebilirsiniz. Bende HP var öyle denemiştim düzelmişti.
Kafa çıkıyorsa kolonyalı peçete ile siyah kısmı silebilirsiniz. Bende HP var öyle denemiştim düzelmişti.
M MarasliMuallim Site Gezgini Mesajlar 79 26 Temmuz 2024 #8 Mürekkep tankının olduğu yeri biraz salladım ve kafa temizliği yaptım. Sanriirm boşluk vardı mürekkep kanallarında. Sonrasında duzledi. Teşekkürler
Mürekkep tankının olduğu yeri biraz salladım ve kafa temizliği yaptım. Sanriirm boşluk vardı mürekkep kanallarında. Sonrasında duzledi. Teşekkürler