yusufpb' Alıntı:Hocam autoplay mi yapiyorsun ya da hangisiyle ?
+1scekcen' Alıntı:Sayın hocam, bu uygulamanın kaynak kodlarını paylaşmanız mümkün müdür?
Bana bunun tersi şekilde Excel'den e-okula bu bilgileri aktarma yolu lazım...
Şimdiden teşekkürler![]()
c# webbrowser aracı kullanılarak yaptım. İlgilenenler için internette bolca kaynak(çoğunlukla ingilizce) bulunmaktadır. Bu yöntemle e okul için çeşitli kolaylaştırıcı araçlar geliştirilebilir.yusufpb' Alıntı:Hocam autoplay mi yapiyorsun ya da hangisiyle ?
theliony' Alıntı:bende aynı hatayı aldım çözenlerden yardımelrond' Alıntı:hocam aynı hatayı bende alıyorum hocama mesaj attım sağolsun cevapladı ama onun dediği yerden yapıyorum zaten...ekran resmi de bu...seninle aynı hatayı alıyoruz amip33 hocam resimde ekranın üstüne bak...bu şekildedir seninkideamip33' Alıntı:Sayın hocam çok teşekkür ederim.
Ancak, baba telefonu butonuna basınca "Okul No Alanına Numerik Bir Değer Giriniz" diye uyarı verip programın üst kısmı pasif oluyor. Var mıdır çözümü acaba?
kimlik yerinde isim, okul no olması gereken yerde başka birşey olduğu için hata veriyor hocam
liste ekranı.eyrek' Alıntı:Hocam emeğine sağlık, uğramışsın vakit harcamışsın. Bir de ilkokul-ortaokula uyumlu hale getirirsen on numara olur...
elrond' Alıntı:inşallah işine yarar hocam anne ve baba bilgilerinde bir öğrencinin numarasını yazarak kaynağı görüntüledim yoksa baba bilgileri ve anne bilgileri çıkmıyor ekranda.
elrond' Alıntı:buyur hocam
hocam öncelikle üşenmeden ortaokul içinde düzeltme yaptığın için çok teşekkür ederim. Allah bin kere razı olsun senden. program ne kadar sürede baba telefonlarını alıyor ekrana 3 dk dır bekliyorum ilk çocuğun öğrenci nosunu arattı orada kaldı?datased' Alıntı:Ortaokulların da alabileceği güncellenmiş sürüm ilk sayfayada yenilendi.