vedat Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 691 24 Ekim 2013 #1 sınav tarihi girerken fark ettim de ders notu kısmında kaydet butonu pasif diğer öğretmenlerin kide aynı şekilde sebebi nedir bilen var mı?
sınav tarihi girerken fark ettim de ders notu kısmında kaydet butonu pasif diğer öğretmenlerin kide aynı şekilde sebebi nedir bilen var mı?
vedat Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 691 24 Ekim 2013 #3 yok hocam okul şifresi ile girincede pasif hatta arkadaşın okulnun şifrsi ile girdik ordada pasif acaba biizm ile mahsus bir hatamı sizlerde böyle bir durum varmı
yok hocam okul şifresi ile girincede pasif hatta arkadaşın okulnun şifrsi ile girdik ordada pasif acaba biizm ile mahsus bir hatamı sizlerde böyle bir durum varmı
habibocak Üye Mesajlar 0 24 Ekim 2013 #4 Bakanlıktan yetki verilmemiş olabilir. Diğer okullarda nasıl bakmak lazım.
twetyynet Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 829 24 Ekim 2013 #5 bende öğrenci bilgilerini güncelleyemiyorum kaydet butonu pasif
g.cetin.66 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,419 24 Ekim 2013 #6 bendede durum aynı okulun şifresi ile girdim bugün dersleri falan kaydettim bi deneme yapayım dedim fakat ders notu giriş pasif halde
bendede durum aynı okulun şifresi ile girdim bugün dersleri falan kaydettim bi deneme yapayım dedim fakat ders notu giriş pasif halde
(dolunay) Üye Mesajlar 3 26 Ekim 2013 #7 Aynı sorun bende de var hocam. Notları giriyoeum ancak buton aktif olmadığından kaydedemiyorum :sleep: nasıl çözeceğimi de bilmiyorum
Aynı sorun bende de var hocam. Notları giriyoeum ancak buton aktif olmadığından kaydedemiyorum :sleep: nasıl çözeceğimi de bilmiyorum
H hgur Üye Mesajlar 21 31 Ekim 2013 #9 Öğrencilerin seçtikleri seçmeli dersler e okula işlenmemiş olabilir.
habibocak Üye Mesajlar 0 31 Ekim 2013 #10 Öğretmenlerin yetkileri okul idaresi tarafından verilir. Okul Müdürü ile görüşmekte fayda var.
vedat Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 691 31 Ekim 2013 #11 sorun çözülmüştür arkadaşlar. daha doğrusu 30 ekimde kendiliğinden aktif oldu.
biltek2007 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,648 31 Ekim 2013 #13 abtani' Alıntı: Şu an e-okula girebiliyormusunuz? Genişletmek için tıkla ... açılıyor.