hsezgin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 501 5 Haziran 2012 #1 arkadaşlar e okuldan çıktı almak istiyorum fakat yavaş olduğu için pdf dosyası haline getiriyorum pdf dosyalarında mesela takdir teşekkür belgelerinde ana sınıfı katılım belgelerinde yazı puntosunu küçük gösteriyor. Bunun bir çözümü var mı??
arkadaşlar e okuldan çıktı almak istiyorum fakat yavaş olduğu için pdf dosyası haline getiriyorum pdf dosyalarında mesela takdir teşekkür belgelerinde ana sınıfı katılım belgelerinde yazı puntosunu küçük gösteriyor. Bunun bir çözümü var mı??
amip33 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,901 5 Haziran 2012 #3 Yok, ancak pdf i cevirip ya da editable doc olarak kaydedip tek tek değiştirmeniz gerekiyor. Zahmetli bir iş.
Yok, ancak pdf i cevirip ya da editable doc olarak kaydedip tek tek değiştirmeniz gerekiyor. Zahmetli bir iş.
S seldabal Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 838 5 Haziran 2012 #4 hocamn pdf yerine word blegesi olarak export edin, ben böyle çözdüm sorunumuzu
S seldabal Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 838 5 Haziran 2012 #5 amip33' Alıntı: Yok, ancak pdf i cevirip ya da editable doc olarak kaydedip tek tek değiştirmeniz gerekiyor. Zahmetli bir iş. Genişletmek için tıkla ... tek tek yapmaya gerek yok hocam raporu açıp word olarak export edin hepsi çıkıyor bu şekilde
amip33' Alıntı: Yok, ancak pdf i cevirip ya da editable doc olarak kaydedip tek tek değiştirmeniz gerekiyor. Zahmetli bir iş. Genişletmek için tıkla ... tek tek yapmaya gerek yok hocam raporu açıp word olarak export edin hepsi çıkıyor bu şekilde