Enişteden satılık...

Kodla Büyü

broker_2007

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Selam arkadaşlar. Eniştemin aracı satılık. Aman sakın fiyata bakıp hemen çok falan demeyin,biliyorum gelecek mesajları,13 yıllık arabaya o kadar paramı verilir,git hocam sıfını al gibi...

Araç 38.000 kmye bile gelmemiş.Ben 2011 de sıfır km araç aldım. şu anda 40.000 geçti. düşünün artık. Sahibinden .com aracın kmsine inanmadı ve yayından kaldırdı. ilk defa böyle bir şey gördüm. Eniştede kızdı opel servisinde expertiz raporu çıkarttı. araç full orjinal çıktı.motor % 92 çıktı, değişen hiç bir parça yok, sadece 2 parçada boya var...Araç hani çil çil derler ya öyle bir araç. Düşünenler için bir fikir benimkisi... 2 lira fazla verip sapasağlam bir araç..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 7982/detay

hocam ben 2006 modelinin beyazını 90000 km lovato marka tüplüsüne 24 istiyorum vergisi ödenmiş muayenesi yapılmış yeni çelik jantlı.......... sizinki ne kadar da az km olsada bence yaş da önemli

aynı arabanın yine garaj arabası orjinal 18 bin kmde çelik jantlısını 18500 tl ye satmıştım. araba dedemindi alıpta hiç kullanmamıştı. çünkü köyde eşşekle geziyordu arabada evin garajında uyuyordu aydan aya şehire kasabaya köye git gel yaparken sadece kullanılmıştı ufak bir çzik bile yoktu.
Alan vatandaş altın bulmuş gibi sevindirik olmuştu.

Hocam kusura bakma ama senin enişte ya hesap bilmiyo ya da hiç dayak yememiş. Ederi taş çatlasın, patlasın 17,5. Senin iş şuna benziyor. ben 1999da sıfır bilgisayar aldım. 2000 liraya. Kutusundan hiç açmadım. Sene 2012 gel sana 1700e vereyim. El insaf 13 yaşında araba yaw

araç temizdir eyvallah ama önemli olan sadece km mi? 0 km bile olsa teknoloji gelişiyor, güvenlik, yakıt, konfor standartları 1999'da kalmış sonuçta.

araba isterse hiç kullanılmasın yine de o kadar para etmez....ederi 17.000 dir en fazla...

adam arabayı alıp garajda yatırmış. 13 yıl boyunca vergisini,sigortasını vs. ödemiş.şimdi zararını çıkarmaya çalışıyor sanırım:)

Hocam ben 19500 vereyim, opel astra arıyordum ben biraz km hastası olduğum için veriyorum yoksa etmez tabi ama ciddi alıcıyım, tüp takma masrafımda olacak. Maraş aydın arası git gel masrafta var.

Arkadaşlar , ben sadece ilanı size aktardım.İsteyen arayıp kendi konuşabilir.Ama Size yemin ediyorum 2 kişi gözümün önünde 21.750 verdi arabaya geçen hafta. Ha diyeceksiniz yok daha neler, aklı yokmuş mu onların.valla ben onu bilmemde enişte 22.000 den bi kuruş inmem dedi.Aciliyeti yok satmak için,bir yıl beklerim diyor. 16.000-17.000 eder diyenlere saygı duyuyorum. kendi fikirleri... Ama ben canlı canlı 21.750 ye tanıklık ettikten sonra....

Hocam bu başlığı yıkarlar yakarlar söylemedi deme..
Sahibinden ilanlara bak 2-3 yaşındaki arabaya 0 arabadan daha pahalı istiyor. Arayınca, hocam pazarlık payı var tabi ki eee, fiyat inince 0 arabanın fiyatını söylemiş oluyor.
Bizim ülkemizde cebinde paran bile olsa 2. el zor alırsın arkadaş.

Bu başlığı bu fiyatı görünce geçen seneki olayları hatırladım..
İnşallah enişte bey bu fiyata satabilir. :wink:

broker_2007' Alıntı:
Arkadaşlar , ben sadece ilanı size aktardım.İsteyen arayıp kendi konuşabilir.Ama Size yemin ediyorum 2 kişi gözümün önünde 21.750 verdi arabaya geçen hafta. Ha diyeceksiniz yok daha neler, aklı yokmuş mu onların.valla ben onu bilmemde enişte 22.000 den bi kuruş inmem dedi.Aciliyeti yok satmak için,bir yıl beklerim diyor. 16.000-17.000 eder diyenlere saygı duyuyorum. kendi fikirleri... Ama ben canlı canlı 21.750 ye tanıklık ettikten sonra....

Yukarıda ki mesajımı geri alıyorum arkadaş. Bu arabaya bu 21750 veren varsa bildikleri vardır o zaman ne diyim..

branta' Alıntı:
o değilde cee'd nasıl hocam memnun musun sıfırını kaça aldım 2011 de..

ceed güzel araç hocam. seri,geniş,az yakan ama kimsenin fark etmediği bir araç. ben 2011 de 34.000 tl ye amıştım. şimdi aynı kasanın sıfırı 39.000 e alınır. 2. el ise 33-35 arası... 6 ileri,dizel,10 havayastığı ve 4,5 yakıt ortalaması... Bence değer...

broker_2007' Alıntı:
keşke satsaymış. km ne olursa olsun ederim 15-16 daha da fazlasını veren saftır

broker_2007' Alıntı:

250 tl için pazarlık bozduysa diyecek bişey yok. :)

Bu araba maraşta en az 21 eder, burada opel astra çılgınlığı var, sahibinden i açıp bakarsanız fiyatları görürsünüz

valla maraş değil paris olsada farketmez.bu arabaya bu kadar vermek mantık dışı olur.isterse 1000 km de olsun...

Kullanılmamış arabanında kendine has sorunlar çıkarabileceğini unutmayın. Elbette araba opel ancak işlemeyen demir pas tutar.

Yurtdışında bir araç 3 yaşını geçtikten sonra kimse dönüp yüzüne bakmaz.
Örneğin 30.000 liralık araç 5000-10.000 arasına düşer, bizdeyse bindikçe pahalanıyor. (örnek. Toyota)

250 tl için biri almıyo biri de satmıyosa onlar ne alıcıdır ne satıcıdır. Eniştene ya da alıcıya farkını ben vereyim deseydin bakalım anlaşacaklarmıydı. Gönülleri yokmuş onların gerisi hikaye..

rock' Alıntı:
250 tl için biri almıyo biri de satmıyosa onlar ne alıcıdır ne satıcıdır. Eniştene ya da alıcıya farkını ben vereyim deseydin bakalım anlaşacaklarmıydı. Gönülleri yokmuş onların gerisi hikaye..

Keşke enişten satsaymış - zor bulur 21 veren.
Bu işler kısmet işi. İlan ilk verildiği zamanlarda herkes yüksekten uçuyor - ilk teklifleri reddediyor v.s sonra o teklifin düşüğünü bile teklif eden çıkmıyor.

Bir arkadaşmda corolla vardı. 23 e ilan yazdı - 22 veren oldu satmadı, sonra ilanı 21 e çekti 20 ye çekti en son 18.500 e satmak zorunda kaldı.

broker_2007' Alıntı:
branta' Alıntı:
o değilde cee'd nasıl hocam memnun musun sıfırını kaça aldım 2011 de..

ceed güzel araç hocam. seri,geniş,az yakan ama kimsenin fark etmediği bir araç. ben 2011 de 34.000 tl ye amıştım. şimdi aynı kasanın sıfırı 39.000 e alınır. 2. el ise 33-35 arası... 6 ileri,dizel,10 havayastığı ve 4,5 yakıt ortalaması... Bence değer...

ben bayadır inceliyorum, sıfırı 33-34 lerdeyken almadık şimdi pişmanım.. ikinci eline de o kadar veresim yok.. yeni kasa çıktı hala düşürmediler fiyatları..

BBNET
Geri