5 bin ile geçinemiyorsanız vay halinize hocam,biz ne yapalım tek maaş ileokanformula' Alıntı:Karı koca çalışıyoruz. Ocakta elimiz rahatlayacak, zam alacaz diye umuyordum taa temmuzdan beri. Bugün bi hesap yaptım zamlı maaşlarımızla birlikte borçlarımızı ödediğimizde, yine aynı para kalıyor elimize. Valla başbakan 3 çocuk diyor, ama. biz 1 çocuğu bile yapmaktan korkuyoruz, bu durumda...
aynenbadi' Alıntı:5 bin ile geçinemiyorsanız vay halinize hocam,biz ne yapalım tek maaş ileokanformula' Alıntı:Karı koca çalışıyoruz. Ocakta elimiz rahatlayacak, zam alacaz diye umuyordum taa temmuzdan beri. Bugün bi hesap yaptım zamlı maaşlarımızla birlikte borçlarımızı ödediğimizde, yine aynı para kalıyor elimize. Valla başbakan 3 çocuk diyor, ama. biz 1 çocuğu bile yapmaktan korkuyoruz, bu durumda...)
okanformula' Alıntı:aynenbadi' Alıntı:5 bin ile geçinemiyorsanız vay halinize hocam,biz ne yapalım tek maaş ileokanformula' Alıntı:Karı koca çalışıyoruz. Ocakta elimiz rahatlayacak, zam alacaz diye umuyordum taa temmuzdan beri. Bugün bi hesap yaptım zamlı maaşlarımızla birlikte borçlarımızı ödediğimizde, yine aynı para kalıyor elimize. Valla başbakan 3 çocuk diyor, ama. biz 1 çocuğu bile yapmaktan korkuyoruz, bu durumda...)
Valla hocam istanbulda zor. Sirf kira 1200
yuca' Alıntı: