ilhanbjk19' Alıntı:hocam polis yada jandarma tanıdığınız varsa referans olması sartıyla (6 kişiye kadar) her yöne 1000 dk grup içi 2500 dk 1000 sms ve 4 gb internet 29 tl avea kamu mega tarifesi
buyey' Alıntı:turkcell de yıldız genç tarifesi var hocam faturasız
500 dk +1000 sms + 2 gb internet= 25 tl
serkanholep' Alıntı:buyey' Alıntı:turkcell de yıldız genç tarifesi var hocam faturasız
hocam bunun fiyat garantisi yok. ben de yeni avea yı bıraktım. yeni gelenlere çok güzel tarifeler var. ama aynı hattı 10 yıl aralıksız kullanan kişiye hiç bir şey önermiyorlar. ben de 1000 dk her yöne+1000 sms+1 gb devreden faturalı tarife vodafone da 30 TL
ben ce çok iyi fiyat
srkn17' Alıntı:en iyisi faturasıza geçmek fiyatlar daha uygun....vodafone efsane firsattayim 500dk+1000sms+1gb 18 tl tabi telsiz ücretide var 1 küsür...
egitimci34' Alıntı:hocam avea da ailece tarifesi var;
3000 dk her yöne
sınırsız sms
6 GB internet
kendi arasında sınırsız görüşme
fiyatı 60 tl
5 hat bu tarifeyi tek faturada kullanabiliyor. Bir ana hat belirliyorsunuz diğerleri de dahil oluyor .4. ve 5. hat paylaşımına 5 lira fark ödüyorsunuz. interneti kullanmayan aile ferdiniz varsa dakikalar yeterli oluyorsa o kişileride dahil etmek karlı oluyor.
internet gayet hızlı (ilçe merkezinde )
ben memnunum (köy de falan iseniz zaten avea çekmeyebilir)
bidene' Alıntı:![]()
vodafone
geçerli hocam faturasız tariferifatt' Alıntı:bidene' Alıntı:![]()
vodafone
hocam bu hala geçerli mi ki???
buyey' Alıntı:turkcell de yıldız genç tarifesi var hocam faturasız
neontester' Alıntı:buyey' Alıntı:turkcell de yıldız genç tarifesi var hocam faturasız
ben de vodafone'dan bu tarifeye geçtim henüz ilk ayımdayım. gerçekten güzel turkcell'i uzun zamandır kullanmıyodum pahalı diye şu an ucuzlatmışlar (sanırım abone sayısı düşmeye başladı) ve evet turkcell kalitesini yaşıyorum. vodafone'un çekmediği yerlerde gsm ve 3g gayet iyi çekiyor. avea'yı saymıyorum bile... kısacası tavsiye ediyorum adındaki genc ifadesine takılmayın herkese açık.
maalesef internet çok yawaş..md4483' Alıntı:en uygunu pttcel tarifeleri ben kullanıyorum
200 dk 250 sms sınırsız internet 14 tl
500 dk 250 sms sınırsız internet 24 tl
rifatt' Alıntı:neontester' Alıntı:buyey' Alıntı:turkcell de yıldız genç tarifesi var hocam faturasız
ben de vodafone'dan bu tarifeye geçtim henüz ilk ayımdayım. gerçekten güzel turkcell'i uzun zamandır kullanmıyodum pahalı diye şu an ucuzlatmışlar (sanırım abone sayısı düşmeye başladı) ve evet turkcell kalitesini yaşıyorum. vodafone'un çekmediği yerlerde gsm ve 3g gayet iyi çekiyor. avea'yı saymıyorum bile... kısacası tavsiye ediyorum adındaki genc ifadesine takılmayın herkese açık.
hocam sitesinde bulamadım linki varsa paylaşır mısınız?
Hocam hız neden düşük olsun ki?bidene' Alıntı:maalesef internet çok yawaş..md4483' Alıntı:en uygunu pttcel tarifeleri ben kullanıyorum
ihtiyacı karşılamıyor![]()
Hocam 250 mb a kadar 8 mbit interneti var 250 mb gectikten sonra hiz 64 kb ye dusuyor iyi okuyun..COBOL' Alıntı:Hocam hız neden düşük olsun ki?bidene' Alıntı:maalesef internet çok yawaş..md4483' Alıntı:en uygunu pttcel tarifeleri ben kullanıyorum
ihtiyacı karşılamıyor![]()
avea altyapısını kullanıyorlar.
Aynı BiMcell gibi.
Hem. taahhütte yokmuş.
Fiyatları uygun gibi geldi bana