En Uygun Cep Tarifesi Hangisi ?

Kodla Büyü
fahrican' Alıntı:
Avea nın faturasız SEÇ paketleri var
Her yöne 200 dakika , kendi abonelerine 15 TL numarasını taşıyanlara 9 TL.
aveada en çok buna gıcık oluyorum.. çıktığından beri avea kullanıyorum bize indirim hakkı vermiyor yeni geçenlere veriyorlar.. sırf bu sebepten çıkacağım dedim geçen sene %25-%50 indirim yaptılar..

300 dk heryöne + 1250 dk avea içi = 15 tl

Vodafone süper avantaj kontürlü de olan arkadaşlara duyurulur....
hattı ilk aldığımda kazan yazıp 7048'e aboneliğimi kabul etmemişti.
bugün yazdım gönderdim ve 25 tl yükledim. Yüklme şartı 25 tl.
Vodafonlularla tam 1000 dk arkadaşlar.. Ve 25 tl'ne bişey olmuyor.
Haaaa,, süper avantaj paketim ne oldu, az önce mesaj geldi iptal ettirmediğim için 5 eylülde 15'tl karşılığında yenilenecek. Ve her yöne 500 dk gelecek.
Süreler hangisinden gidecek derseniz, vodafone 1000 dk'den, her yöne ise 500 dk Dan düşüyor olması lazım. Çünkü daha önce de haftalık vf m vardı,
vodafonleri ondan düşmüşlerdi. Duyurulur.
bununda her yöne dkası 40 kr.
3 dk 50kr

sinan36' Alıntı:
ben avea akıllı kamu tarifesi kullanıyorum:Avealılarla 3.000 dakika ve her yöne 500 dakika ayrıca 2 GB cepten internet ayfa 35 TL

benim için iyi
sınırsız internet dedikleri tarifelerde 1 GB geçince hızını 128 KB ta düşürüyor o hız ne işe yarar. işte adı sınırsız aslında 1GB.

Bende bu tarifeyi kullanıyorum +1

tayinci42' Alıntı:
fahrican' Alıntı:
Avea nın faturasız SEÇ paketleri var
Her yöne 200 dakika , kendi abonelerine 15 TL numarasını taşıyanlara 9 TL.
aveada en çok buna gıcık oluyorum.. çıktığından beri avea kullanıyorum bize indirim hakkı vermiyor yeni geçenlere veriyorlar.. sırf bu sebepten çıkacağım dedim geçen sene %25-%50 indirim yaptılar..

300 dk heryöne + 1250 dk avea içi = 15 tl

hocam tarifenin adı nedir?

Güzel bir başlık olmuş, hepsini okudum mesajların freezone ve trkcell tarifeleri iyi sanırım. Arada sırada güncellemek gerekiyor demek ki.

Avea heryone 500 dakika, her yone 2000 SMS ve sınırsız internet 4 gb den sonra biz düşüyor tahaddutlu 30 lira bir yıl, tahaddutsuz 6 ay 30 lira sonra 35

nosTRa' Alıntı:
Avea heryone 500 dakika, her yone 2000 SMS ve sınırsız internet 4 gb den sonra biz düşüyor tahaddutlu 30 lira bir yıl, tahaddutsuz 6 ay 30 lira sonra 35
hocam bu tarifenin adı ne ? güzelmiş

Bulabildiğim en uygun tarife vodafone 500 dk, 50 sms, 50 mb int, 25 tl, bildiğiniz daha uygun tarife var mı acaba?

ben avea süper fikir kullunıyorum. Sabit 4 lira var, sonra konuşulan her 100 dakika için 5 lira ekleniyo faturaya. Yani her ay aynı kullanmadığımız için fatura farklı oluyo. Ben bu tarifede en çok 25 lira ödedim...

nosTRa' Alıntı:

Nisan sonu itibariyle yeni geçişlere kapatmışlar maalesef.

Turkcell'de bir abonelik buldum

Her yöne 300 dk
her yöne 300 sms
300 mb internet

1 yıl tahhütlü 29 TL

Numarayı taşıma zamanı geldi galiba

Bence en uygunu Vodafon, 850 dk vodafonlularla + 150 dk her yöne toplam 1000 dk 21 tl......

Hocam tarifeye yeni almıyorlar galiba

- 11.04.2012 tarihinde bu tarife, yeni abone alımına ve geçişlere kapatılmış olup, kayıtlı tüm abonelerimiz mevcut koşullar ile hizmet almaya devam edecektir.

Olabilir hocam, pek takip etmiyordum kusura bakma kapantığını bilmiyordum...

Ben Vodafone dayım , tarife değişikliği olabilir belki sormak lazım? Yani yeni abone değilim

Ben hesabını bilen tarifedeyim her yöne 200dk 20 sms s0 mb net 15 tl + vergiler -------------200 dak az geliyor bu ay denedimde---

burda 850 dak Vodafonelularla olması kötü-veya vodafone kmalularla mı -ona çok bakmadım.

hocam ben bimcell e geçtim 4 ay kadar kullandım. hiç bir sıkıntı yaşamadım. Fakat kontörlü bana ters geldi sanki heran köntör bitecekmiş gibi hissettim , bir de avea da 2GB interneti içinde 2500 dakika 35 lira görünce ona geçtim.

Arkadaşlar Vodafone hesabını Bilen tarife kullanıyorum---Faturalı

Her yöne 200 dk , 20 sms,20 Mb internet -15tl idi
bugün mesaj geldi tarifeniz 19 ekim itibari ile 19 tl diye

12ay taahhüt verirseniz 15 tlden kullanabilirsiniz diye
ki daha kullanmaya başlayalı daha yeni 1 ay oldu---kıcık oldum

Turkcell de veya başka bir yerde uygun tarife var mıdır--Tavsiye edilecek

Avea'nın yıkılan paketi var ben ona geçiyorum pazartesi. Heryöne 500 dk, 1000 sms, 1 gb internet 23 lira. Daha ne olsun:)

hbasdereli' Alıntı:
Avea'nın yıkılan paketi var ben ona geçiyorum pazartesi. Heryöne 500 dk, 1000 sms, 1 gb internet 23 lira. Daha ne olsun:)
ben şu an o paketi kullanıyorum hocam. 19tl deniyordu. ama bakın başıma ne geldi. 20 tl yükledim. bakiye bir düştü 18,7tl ye. 1,3 tl devletegitmiş. eeee tarife yenilendimi???HAYIR.neden.19 tl nin altında olduğu için. ne yapacaz. 5 tl daha yükledik. oldumu 19 LUK TARİFE 25 TL. 1-2 tl yükleme imkanıda yok.5 ve üzeri yüklemek gerekiyor. sizde 23 yerine 25 tl yükleyeceksiniz sayın hocam

alican44' Alıntı:
hbasdereli' Alıntı:
ben şu an o paketi kullanıyorum hocam. 19tl deniyordu. ama bakın başıma ne geldi. 20 tl yükledim. bakiye bir düştü 18,7tl ye. 1,3 tl devletegitmiş. eeee tarife yenilendimi???HAYIR.neden.19 tl nin altında olduğu için. ne yapacaz. 5 tl daha yükledik. oldumu 19 LUK TARİFE 25 TL. 1-2 tl yükleme imkanıda yok.5 ve üzeri yüklemek gerekiyor. sizde 23 yerine 25 tl yükleyeceksiniz sayın hocam

o yılda bir kere alınan ücret hocam,her ay 20 tl yüklüyorum sorunsuz yenileniyor.şu an en iyi tarife bence bu yıkılan,tek kötü yanı ücretlendirmenin 60 sn olması.

amisos55' Alıntı:
alican44' Alıntı:
hbasdereli' Alıntı:

o yılda bir kere alınan ücret hocam,her ay 20 tl yüklüyorum sorunsuz yenileniyor.şu an en iyi tarife bence bu yıkılan,tek kötü yanı ücretlendirmenin 60 sn olması.
YANİ HOCAM BİR AY DAHA DENEYEYİM Mİ? :D

BBNET
Geri