En Uygun Cep Tarifesi Hangisi ?

Kodla Büyü
alican44' Alıntı:
hbasdereli' Alıntı:
Avea'nın yıkılan paketi var ben ona geçiyorum pazartesi. Heryöne 500 dk, 1000 sms, 1 gb internet 23 lira. Daha ne olsun:)
ben şu an o paketi kullanıyorum hocam. 19tl deniyordu. ama bakın başıma ne geldi. 20 tl yükledim. bakiye bir düştü 18,7tl ye. 1,3 tl devletegitmiş. eeee tarife yenilendimi???HAYIR.neden.19 tl nin altında olduğu için. ne yapacaz. 5 tl daha yükledik. oldumu 19 LUK TARİFE 25 TL. 1-2 tl yükleme imkanıda yok.5 ve üzeri yüklemek gerekiyor. sizde 23 yerine 25 tl yükleyeceksiniz sayın hocam

25 olsun hocam aynı süre, aynı mesaj, aynı internet vodafone aylık 50 lira ödüyorum..

alican44' Alıntı:
amisos55' Alıntı:
alican44' Alıntı:
hbasdereli' Alıntı:
Avea'nın yıkılan paketi var ben ona geçiyorum pazartesi. Heryöne 500 dk, 1000 sms, 1 gb internet 23 lira. Daha ne olsun:)
ben şu an o paketi kullanıyorum hocam. 19tl deniyordu. ama bakın başıma ne geldi. 20 tl yükledim. bakiye bir düştü 18,7tl ye. 1,3 tl devletegitmiş. eeee tarife yenilendimi???HAYIR.neden.19 tl nin altında olduğu için. ne yapacaz. 5 tl daha yükledik. oldumu 19 LUK TARİFE 25 TL. 1-2 tl yükleme imkanıda yok.5 ve üzeri yüklemek gerekiyor. sizde 23 yerine 25 tl yükleyeceksiniz sayın hocam

o yılda bir kere alınan ücret hocam,her ay 20 tl yüklüyorum sorunsuz yenileniyor.şu an en iyi tarife bence bu yıkılan,tek kötü yanı ücretlendirmenin 60 sn olması.
YANİ HOCAM BİR AY DAHA DENEYEYİM Mİ? :D

kesinlikle hocam :+1:

avea nın yıkılan iyiymiş

ben vodafone kullanıyom her yöne 200 dk 20 sms 20 mb internet, 15 Tl bir de 1 yıllıktaahüt vermek zorunda kaldım, okulun bulundugu yerde

avea çok çekmiyodu ; mecbur bu tarifeyi seçmek zorunda oldum.

BBNET
Geri