en son ne kadar eder?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan m6nay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
en sonunu bilmem ama 25 bin etmez. etrafında galerici varsa bu araç seninmiş gibi ne kadara alırsınız diye sor? onun en fazla 1500 lira üstüne çık.alıcı fiyatı odur.tahminen bu araç için 20 bin lira.

2003 model atiker lpg li bora ne zamandan beri 25000 ediyor :lol:
atiker sorunlu bir marka bu bir
ikincisi bu araba 20000 den yukarı etmez....
sıfır araba alırım daha iyi yahu hem taksit imkanı da var...
millet uçmuş valla bizleri enayi zannediyorlar...

ya bunlara en uyumlu brc imiş de
internette ki fıyatlar hep ucuk zaten
yuksekten fıyat vererek ınmeye calısıyorlar
ben bu adama 18 desem kızar bir de artiz
dediğiniz gibi 25 civarı sıfır var

only61' Alıntı:
2003 model atiker lpg li bora ne zamandan beri 25000 ediyor :lol:
atiker sorunlu bir marka bu bir
ikincisi bu araba 20000 den yukarı etmez....
sıfır araba alırım daha iyi yahu hem taksit imkanı da var...
millet uçmuş valla bizleri enayi zannediyorlar...
hocam bu forumda da gördüm uçuk kaçık fiyat çekeni, bizi enayi zannediyorlar sanırım :))

alırsan son kullanıcıs olursun boralar tutulmayan serilerden alım tavsiyesi değildir

hocam atiker sistemleri sorunlu genelde şikayet edilen sistemlerdir. bu arabanın ederi en fazla 21 dir. bu ara fiyatlar gerçekten uçuk. bende araştırıyorum piyasayı 2-3 aydır. boranın üretimini vw bitirdiği için artık piyasası o kadar canlı değil. bora yerine jetta üretimine geçti ama jettalarda boralar kadar tutulmadı passat a yakın oldukları için insanlar genelde passat seçti çünkü. ama bir bora kullanıcısı olarak ben tavsiye ederim. çok memnunuz genel bakımlarını yaptıktan sonra çok şükür sorun vermeyen bir araç

9 ay önce 2005 modeli ve 95binde olanını üzerinde italyan tüp(markasını hatırlamıyorum ama iyi olduğunu biliyorum) kayınbabaya 23300'e aldık...

hocam bende senin gibi vw bora çok aradım, ama üretiminin bitmesi ve araç sahiplerinin aç gözlülüğü yüzünden sonunda vazgeçtim.Bu arada bu aracın ederi taş çatlasa 21 dir. fazlasını kesinlkle verme hocam...

Hocam bu arkadaş çok ütopik bir adammış. 2000 model daha az km de arkadaş 18.500 e verdi

evrim0626' Alıntı:
hocam atiker sistemleri sorunlu genelde şikayet edilen sistemlerdir. bu arabanın ederi en fazla 21 dir. bu ara fiyatlar gerçekten uçuk. bende araştırıyorum piyasayı 2-3 aydır. boranın üretimini vw bitirdiği için artık piyasası o kadar canlı değil. bora yerine jetta üretimine geçti ama jettalarda boralar kadar tutulmadı passat a yakın oldukları için insanlar genelde passat seçti çünkü. ama bir bora kullanıcısı olarak ben tavsiye ederim. çok memnunuz genel bakımlarını yaptıktan sonra çok şükür sorun vermeyen bir araç

Sayın hocam jettaların boralar kadar tutulmadığı fikrine katılmıyorum.Bilakis passata daha çok benzediği ve tredline passat fiyatına comfortline jetta alabileceğinizden bence jatta daha yeni tutulmaya başlandı.yol tutuşu ve konforuna diyecek yok .Motor zayıf gibi gözüksede yarış yapmıyorsanız herkese yeter.Yakıta göre komfor bence mükemmel.

yeni tutulmaya başladı diyorsunuz hocam sizde. yeni kasalarda passat yerine jettayı tercih ediyorlar evet. ama son kasaya kadar durum farklıydı. ayrıca bu işte zevk işi. içiniz hangisinde rahat ediyorsa onu kullanın. ama bora ve passat varken boraların satışı çok yüksekti. tutulan bir araçtı bence üretime erken ara verdiler belkide bunun nedeni passat satışlarını artırmak olabilir.

BBNET
Geri