elrond' Alıntı:oğlana at aldım... sopalı kafa peluş. düğmeye basınca dıgıdık diye ses çıkarıyor. kerata çok eğlendi
Cok güzel olmuş elinize sağlık. Bende eve usta çağırmayı sevmem. Çoğu işimi kendim yaparım.hasari' Alıntı:Duvar kağıdı(2 rulo), yapıştırıcı, plastik spatula,maket bıçağı ve su terazisi aldım. Duvar kağıdını yapmak eğlenceli ama eğer duvarda kiriş filan varsa yorucu. Öyle fahiş fiyat verip de yaptırmak mantıklı değilmiş ben tüm bu malzemeleri 100 tl aldım ve uyguladım. Sonuç mu, takibi ki mükemmel. :mrgreen:
Hocam duvar kağıdını nereden kaça aldınız? Plastik spatula ne işinize yaradı? 15m2 ve 50m2 odalara kaç tane duvar kağıdı yeterli olur sizce? Teşekkür ederimhasari' Alıntı:Duvar kağıdı(2 rulo), yapıştırıcı, plastik spatula,maket bıçağı ve su terazisi aldım. Duvar kağıdını yapmak eğlenceli ama eğer duvarda kiriş filan varsa yorucu. Öyle fahiş fiyat verip de yaptırmak mantıklı değilmiş ben tüm bu malzemeleri 100 tl aldım ve uyguladım. Sonuç mu, takibi ki mükemmel. :mrgreen:
ÇOK GÜZEL OLMUŞ TEBRİKLERhasari' Alıntı:Duvar kağıdı(2 rulo), yapıştırıcı, plastik spatula,maket bıçağı ve su terazisi aldım. Duvar kağıdını yapmak eğlenceli ama eğer duvarda kiriş filan varsa yorucu. Öyle fahiş fiyat verip de yaptırmak mantıklı değilmiş ben tüm bu malzemeleri 100 tl aldım ve uyguladım. Sonuç mu, takibi ki mükemmel. :mrgreen:
Hocam duvar kağıdını hepsiburada.com dan aldım sepette 20 indirimli 2 ruloyu 68,65 TL aldım.zodiac' Alıntı:Hocam duvar kağıdını nereden kaça aldınız? Plastik spatula ne işinize yaradı? 15m2 ve 50m2 odalara kaç tane duvar kağıdı yeterli olur sizce? Teşekkür ederimhasari' Alıntı:Duvar kağıdı(2 rulo), yapıştırıcı, plastik spatula,maket bıçağı ve su terazisi aldım. Duvar kağıdını yapmak eğlenceli ama eğer duvarda kiriş filan varsa yorucu. Öyle fahiş fiyat verip de yaptırmak mantıklı değilmiş ben tüm bu malzemeleri 100 tl aldım ve uyguladım. Sonuç mu, takibi ki mükemmel. :mrgreen: