En iyi yapay zeka kod yazma platformu

Kodla Büyü
cursor alabilirsiniz hocam, hazırdaki projenizin tamamına erişip detaylı işlemler yapabiliyorsunuz ve bünyesinde her türlü yapay zeka mevcut. Masaüstü uygulaması ile gayet kullanışlı.

Genellikle deepseek ve chatgpt beraber kullanırım. Ama şunu belirteyim, başlangıcı chatgpt ile yaparım, işin içinden çıkılmaz ise deepseek ile sonuca ulaşırım. yani deepseek daha iyi sonuç veriyor bana göre. Bir de manus ai yi kredim bitene kadar kullandım (deneme kredisi veriyor), başta söylediğim iki yapay zekanın yapamadığını dosyalarıyla (class lar filan) beraber verdi ve çalıştı.

Chatgpt kullanıyorum. Sorunu güzel tarif ettiğimde genelde iyi sonuç alıyorum. Üzerinde çalıştığım dijital pano projesinde bayağı faydası oldu. Diğerlerini çok denemedim kıyaslama yapmam yanlış olur o yüzden.

Replit: Güzel yazıyor ama baştan sona yazdıracaksan kodu limiti yetmiyor ekstra para vermen lazım.
Cursor: Visual studio ile entegre çalıştığı ve çok fazla yz aracını kullandığı için iyi ama bazı yerlerde saçmalıyor ve yine full yazdıracaksan yetmeyebiliyor kendi aracı ise çok işe yaramaz.

Deepseek: localde çalışıyor iyi çalışıyor ama yine yolda sapıtmalar olabiliyor.

Trae: diğerlerine göre nispeten ucuz. uygulama yaparken işine çok fazlasıyla yarıyor.(Aktif olarak kullanıyorum basit kod yazımlarında)

Qoder: ücretsizdi ama ücretliye geçiş yaptı. Güzel kodlama aracı çok fazla iş görüyor

Emergent.sh: kendim deneyimlemedim ama kullanıcısı çok

Lovable: python kodlamada iyi olduğu söyleniyor kendim deneyimlemedim.

Google Antigravity: gemini 3.0 ile yeni çıktı ücretsiz ama denemedim. Deneyenler memnun şimdilik

Replitte krediniz bittikten sonra temp mail araçları ile fake mailler ile yeni hesaplar açarak kullanmaya devam edilebiliyor, bir hesapta krediniz bittikten sonra çalışmanızı indirip yeni açacağınız hesaba dosyaları tekrar import ederek devam edebilirsiniz.

ilksms
Geri