en iyi joomla sürümü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dogan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

dogan

Site Gezgini
mrb arkadaşlar. henüz joomlayı yeni öğreniyorum. bir okul sitesi yapacağım. sonradan sorun yaşamamak ve siteyi silbaştan yeniden yapmak zorunda kalmak için en doğru sürümü öğrenip onla çalışmak istiyorum. ayrıca eklenti sorunuda yaşamak istemiyorum.
sizce hangi sürümü kullanmalıyım. ilginiz için teşekkürler.

2.5 ama 3 çıkınca da en iyisi 3 olacak, adamlar güncelledikçe en iyisi en günceli olacak, kaçış yok :D

Hocam son çıkanlarda sorun yaşarsanız problemi çözmesi zor oluyor bence en son çıkanın 1 altı ama kullandıkları kod tabanları aynıysa 1.5 ile 1.7 gibi ozaman 1.7

ben ilk joomlaya başladığım joomla 1.5 yeni çıkmıştı herkes 1.0 kullan , bunun yapısı çok karışık diyordu ben yine de 1,5 kullandım. Sonuçta karlı çıkan ben oldum. Bana joomla 1.0 kullan diyenlerin hepsi sonra paşa paşa 1,5 a geçtiler.
Şimdi 2,5 a geçişte biraz problem yaşadım , yapısının karışık olduğu doğru, fakat yeni başlayacak olan için en iyisi en yenisidir.

2.5 sürümünü kullanmam konusunda sanırım epey fikir sahibi olsldum sayenizde. fakat eklenti buma konusunda sıkıntı yaşarmıyım acaba. bir de yeni olduğu için güvenlik sorunu olurmu ondan da korkuyorum. bide 2.5 in hangi sürümü 2.5.4 mü 2.5.6 mı 2.5.0 mı?

BBNET
Geri