En çok kazandıran bireysel emeklilik şirketi hangisi?

Kodla Büyü

ofkar

Üye
Arkadaşlar şu anda fiba emeklilik şirketinde eşim adına bes yatırımı yapıp fon dağılımını ben yapıyorum gördüğüm kadarıyla çok az bir kazanç var ve ben en kazançlısı ile çalışmak istiyorum sizin tavsiyeleriniz benim için çok değerli, konu başlığında belirttiğim gibi bes şirketleri içeresinde en çok hangisi ve hangi fonlar kazandırabilir?

Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi istirham ediyorum

Arkadaşlar beş fonunu ben seçiyorum ben en az kesinti yapan firma ile çalışarak en yüksek kazancı bulmaya çalışıyorum. O yüzden bu anlamda bes şirketi daha önemli

Merhaba arkadaşlar,
Geçen ay 150 bin TL peşin ödeyerek ve aylık ödemesi 5bin TL olacak şekilde bes girişi yaptırmıştım ama şimdi o peşin ödediğim paraya ihtiyacım var.
Geri çıkma şansım olur mu, olursa o parayı ne kadar sürede geri alabilirim bilgisi olan var mı?

Merhaba arkadaşlar,
Geçen ay 150 bin TL peşin ödeyerek ve aylık ödemesi 5bin TL olacak şekilde bes girişi yaptırmıştım ama şimdi o peşin ödediğim paraya ihtiyacım var.
Geri çıkma şansım olur mu, olursa o parayı ne kadar sürede geri alabilirim bilgisi olan var mı?
bes çıkış evraklarını doldurup ıslak imzalı şekilde posta ile bes firmanıza gönderiyorsunuz. Anapara max 1 aya hesabınıza yatar

Bende 3 ay önce girdim aylık 4 bin tl, faiz istemiyorm bu yüzden full katılım altın fonuna girdim, bildiğiniz faizsiz hisse ,getirsi olan vadesiz fonlar varsa yeşillendirin lütfen

hocam hesabnızın türü ne bilmiyorum araştırın ama genelde şirketler çıkış için 5 yıllık yönetim gider kesintisini toplu alırlar, o da (asgari brüt ücretin %8.5'inin ) x 5 yıl, ben garantiden dijibes açmıştım her ay 1000 idi yönetim gider kesintisi yoktu
Merhaba arkadaşlar,

şirket şöyle önemli hocam, şubat hatay depreminden sonra bes e yatırılan %30 devlet katkısının da %30 u borsaya yönlendirildi, bundan önce tümü devlet tahvilinde falan değerlendiriliği için fark yoktu ama artık şirketlerde devlet katkısını kullanma yönünden getirisi olarak ayrışıyor
Şirket önemli değil sayın hocam, seçtiğin fonlar önemli. (%30 yerli hisse, %30 yabancı hisse, %40 altın fonu tavsiye ederim.)

BBNET
Geri