emlak sitesi için alan

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan piyade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

piyade

Aktif Üye
emlakçı bir arkadaş web sitesi yaptırmak istiyo. uzantısı ne olsun güvenilir bi firma varmı bildiğiniz. fiyatlar nedir daha önce hiç ilgilenmedimde bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz.

.....com olsun uzantınız.
Hedef kitlenize görede alan özelliklerini belirlersiniz, aylık trafik limiti, alan boyutu vs.

Onları ayarlayıp karar kıldıktan sonra natro, ihs gibi hosting firmalarından alabilirsiniz...

s_kajmeran' Alıntı:
.....com olsun uzantınız.
Hedef kitlenize görede alan özelliklerini belirlersiniz, aylık trafik limiti, alan boyutu vs.

Onları ayarlayıp karar kıldıktan sonra natro, ihs gibi hosting firmalarından alabilirsiniz...
kebirhost.net ten 500 mb lık bayi paketi alıym diyorum. sadece dreamweaver kullanabiliyorum birde joomla vb hazır portal düşünebilirim. hiçbişey bilmiyorum ya keşke zamanında ilglenseymişim

emlak sitelerinde host paketinin trafiği önemlidir. sınırsız paket kullanabilrsiniz.

piyade' Alıntı:
emlakçı bir arkadaş web sitesi yaptırmak istiyo. uzantısı ne olsun güvenilir bi firma varmı bildiğiniz. fiyatlar nedir daha önce hiç ilgilenmedimde bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz.
Merhabalar ;
huseyin@dilarabilisim.com eklerseniz size bu konuda yardımcı olabiliriz.
Sektöre uygun referans vermemiz gerekirse;
www.asigrup.org www.yavuzemlak.org
Diğer referanslarımız için iletişime geçebilrsiniz.

Firma Bilgilieri:

Firma Sahibi:Hüseyin YAVUZ
Firma Ünvanı: Dilara İnternet ve Bilişim Hizmetleri
Vergi Dairesi:BURDUR / MERKEZ
Vergi No:9410605114
Web:www.dilarabilisim.com
Msn:huseyin@dilarabilisim.com
Gsm:0.544.502.85.86 / 0.554.639.92.75 / 0.531.857.90.90
Adres:Burç Mah. Nafizbey Cad. Arı Apt. 2.Blok Kat:4 BURDUR / MERKEZ
Türkiye İletişim Başkn. Yetkili Yer Sağlayıcısı Belge No:YS-(2418)

BBNET
Geri