Emlak Portalına Başladım (asp.net) Görsel Anlatım

Kodla Büyü
ilginiz için teşekkürler arkadaşlar. ben de elimden geldiğince projeyi hızlı tamamlamaya çalışıcam. malum okul falan günde ancak 1 ders yayınlayabiliyorum.

hocam çok güzel bir set oluyor gerçekten. projeyi sabırsızlıkla bekliyorum. takip edicem. :alkis:

hocam kolay gelsin. emlak portalı gerçekten zor bir uygulama. tamamlanınca çok istifade edilecek bir çalışma olacak.

hocam yılmadan bu projeyi bitirebilirsen çok güzel bir çalışma olacak bir çok arkadaş takipçin emin ol farklı branşlardan bile var

admin panelini kodlamaya başladım. inş desteklerinizle sonuna kadar gider.
fikirleriniz veya hatalı gördüğünüz yerler olursa mesaj atabilirsiniz. çünkü emlak portalı uygulaması geniş kapsamlı ve zor bir uygulama.
farklı fikirler doğabilir belki.

Evet takipçin çok hocam geçen Cuma İTÜ de Cisco akademi konferansındaydık. Niknameinden bahsederek kulağını çınlattık. Teşekkürler.

Kronos33' Alıntı:
hocam proje hızlı ilerliyor. ilerde yardıma ihtiyacınız olursa destek olabilirim

aslında yardıma ihtiyacım olacak bir konu var. şuan ben bu projeyi doğan bir şekilde sıfırdan yapıyorum.
o nedenle ilan eklerken daire dükkan ve arsa için nelere dikkat edilmesi gerektiğiyle ilgili ciddi bir fizibilite yapmamız lazım.
bu konuda birileri bana destek çıkarsa proje daha hızlı ve verimli ilerler.

BBNET
Geri