F faltunel Aktif Üye Mesajlar 101 27 Temmuz 2024 #1 *.eml dosyasında gelen 30'a yakın görsel eki var. Dosyayı Outlook ile açıyorum ancak içindeki görsel eklerini topluca indiremiyorum. Pratik bir çözümü var mı hocalarım?
*.eml dosyasında gelen 30'a yakın görsel eki var. Dosyayı Outlook ile açıyorum ancak içindeki görsel eklerini topluca indiremiyorum. Pratik bir çözümü var mı hocalarım?
faky18 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 358 29 Temmuz 2024 #2 Aid4Mail: Bu yazılım, .eml dosyalarını açmanıza ve ekleri topluca indirmenize olanak tanır. EML Extractor: Bu program .eml dosyalarındaki ekleri çıkarmak için kullanılabilir.
Aid4Mail: Bu yazılım, .eml dosyalarını açmanıza ve ekleri topluca indirmenize olanak tanır. EML Extractor: Bu program .eml dosyalarındaki ekleri çıkarmak için kullanılabilir.
F faltunel Aktif Üye Mesajlar 101 2 Ağustos 2024 #3 Sağolun hocam, deneme sürümleri desteklemedi ama cr*ck bulup tekrar deneyeceğim.
faky18 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 358 2 Ağustos 2024 #4 Bir de github üzerinde Python ile kodlanmış eml extructor programları var. Bakmak isterseniz