Eminevim sistemine katıldım

Kodla Büyü
Önümüzdeki ay evimin parası teslim edilecek daha önce 1 ev 1 araba almıştım problem çıkmamıştı sadece deprem sigortası istemişlerde. şimdi hem deprem hem konut sigortası istiyorlar onu da kendi firmalarından yaptırmamı istiyorlar. Daha önce organizasyon ücretinin neden yükseldiğini sordum ipotek vs gibi masrafları eminevim karşılamaya başladı dediler. Sebebini sordum başka sigorta şirketleri eksik sigorta yapabiliyorlarmış. Dikkatli olun girecekseniz girmeden önce neyi sizin ödeyip neyi onların ödeyeceğinizi iyice kesinleştirin. Benim güvenim azaldı sanki yolmaya çalışıyorlar diye düşünmeye başladım. Girecek olan arkadaşlara duyurulur.

Faize faiz demeden nasıl bu paraları cukkalarız hmmm. Bir düşünelim...

Yeni bir sistem buldum arkadaşlar. Şimdi siz paraları bana veriyorsunuz peşinden. Biriken paralarla ben ev alıp kiraya verip kâr edeceğim. Kârlardan da size pay dağıtacağım. Getirdiğiniz her eş-dost için de size komisyon vereceğim. Çok getiren çok kazanır. Hangi evin sizin olduğunu düşünmenize gerek yok. Evlerin tüm vergisi, bakımı vs benden. Hadi yine iyisiniz. Arada bir sizi 5 yıldız otellerde filan toplantı ayağına çağırır yıldız güneş dağıtırız ünvanları. Evet ilgilenenleri sıraya alayım. Sistemin adı evbank.

Yeni bir sistem buldum arkadaşlar. Şimdi siz paraları bana veriyorsunuz peşinden. Biriken paralarla ben ev alıp kiraya verip kâr edeceğim. Kârlardan da size pay dağıtacağım. Getirdiğiniz her eş-dost için de size komisyon vereceğim. Çok getiren çok kazanır. Hangi evin sizin olduğunu düşünmenize gerek yok. Evlerin tüm vergisi, bakımı vs benden. Hadi yine iyisiniz. Arada bir sizi 5 yıldız otellerde filan toplantı ayağına çağırır yıldız güneş dağıtırız ünvanları. Evet ilgilenenleri sıraya alayım. Sistemin adı evbank.
Aman hocam seneye seni dubaide görmeyelim. ;)

Eminevimden bir müşteri var.Aracımı almak istiyor. Paranın ödemesi 1-2 gün sürüyormuş. Aracı devrettikten sonra beklemeye başlıyormuşsunuz. Ne diyorsunuz vereyimmi? Araç ağır satılan bir araç. Bi fikir lütfen

Sistem güvenilir devlet güvencesi var galericiler o şekilde satıyorlar. Kurumsal bir firma bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Eminevimden bir müşteri var.Aracımı almak istiyor. Paranın ödemesi 1-2 gün sürüyormuş. Aracı devrettikten sonra beklemeye başlıyormuşsunuz. Ne diyorsunuz vereyimmi? Araç ağır satılan bir araç. Bi fikir lütfen
Para yatınca aracı ve anahtarı teslim ederim deyin güvenli bir yere çekin km si bellidir. O beklesin siz bekleyeceğinize mağduriyet yaratan satın alan.

Hocam sistem belirttiğiniz şekilde işliyor. Siz eminevime sorun bu kişinin üyeliği teslimat sürecinde mi diye?

Benim de 4 uyeligim oldu şimdiye kadar.Nisan ayında da araç sattım birine

Galericiler evim firmalarına satış yaparken şunu yapıyor bende aynısını yaptım.

Satistan birkac gün önce satış icin verilen evragin resmini isteyin , şubenin birinden gidip dogrulatin..

Satış için sabah 8-9 gibi notere gidin işlemi bitirin.

Ruhsatı teslimat sorumlusuna göndersin.

Edevletten ara ara kontrol edin araca ipotek koyacaklar koyduktan sonra alıcıyı yolcu edin. Bekletmenize gerek yok bu işlemin bittiğini EFT talimat sırasına alindiginizi belirtir.

Para gün içinde yatacak.

ilksms
Geri