emeklilik hizmet sürem 1,5 yıl azalmış

Kodla Büyü
Göreve Esas : 8 Yıl 2 Ay 21 Gun
Memuriyete Başlama Tarihi : 08/09/2003 Emekliliğe Esas : 1 Yıl 6 Ay 23 Gun
(MEB)da İlk Gör.Baş.Tarihi : 08/09/2003 Öğretmenliğe Esas : 8 Yıl 2 Ay 21 Gun

bende de böyle yazıyor. 9. senemi çalışıyorum. Fakat emeklilik yukarıdaki gibi görünüyor.

Bende de aynı sorun var. Düzeltirler bir ara mebbis te çok oluyor böyle şeyler...

Ekli dosyalar

• 1.JPG
    1.JPG
    13.7 KB · Görüntüleme: 1,655
hocam bende de öyle öğretmenli,ğe esas 3 yıl 8 ay emeklilik 1 yıl 4 ay

okullara yazı geldi mebbiste eksiklik varsa giderilmesi diye. bakanlık mebbis için 31 aralıktan sonra yeni bir arayüz yapacakmış tüm bilgiler ona aktarılacakmış . 31.12.2011 e kadar eksik veya düzeltilmesi gereken bilgiler varsa düzeltin yoksa 31 aralıktan sonra bakanlık ta düzeltme yapılamayacakmış. Böyle bir yazı geldi sorununuz onunla alakalı olabilir problemin üzerine düşün il milli eğitim ilsis bürosundan hataları düzelttirin arkadaşlar.

Bugün görevlendirme kaydını kontrol ederken farkettim. Sadece askere gidene kadar olan görevi hesaplamışlar 10 ay 23 gün

Göreve Esas : 9 Yıl 2 Ay 9 Gun
Emekliliğe Esas : 2 Yıl 10 Ay 22 Gun
Öğretmenliğe Esas : 9 Yıl 2 Ay 9 Gun

Göreve Esas : 5 Yıl 10 Ay 9 Gun
Emekliliğe Esas : 11 Yıl 10 Ay 9 Gun
Öğretmenliğe Esas : 5 Yıl 10 Ay 9 Gun

Herkesin ki azalmış. Benim emeklilik hizmet sürem ise 1 yıl 1 ay artmış görünüyor. Yazı geldi bu gün yanlışlık olanlar bildirsin diye...

hocam benim de 4 ay azalmış. zannedersem sözleşmeli öğretmenliği düşmüşler. neden bilmiyorum...

evet hocam şimdi bende baktımda düzelmiş.6 ay askerlik hariç normal süre yazmakta şimdi

Göreve Esas : 4 Yıl 2 Ay 25 Gun
Emekliliğe Esas : 3 Yıl 2 Ay 25 Gun
Öğretmenliğe Esas: 4 Yıl 2 Ay 25 Gun

Asker öğretmenlik yaptım 1 yıl, bu sonuç doğru mudur?

benim emeklilik bu seferde artmış 2 yıl fazla görünüyor dün azaldı sonra düzeldi bugünde artmış...

mpurcuklu' Alıntı:
okullara yazı geldi mebbiste eksiklik varsa giderilmesi diye. bakanlık mebbis için 31 aralıktan sonra yeni bir arayüz yapacakmış tüm bilgiler ona aktarılacakmış . 31.12.2011 e kadar eksik veya düzeltilmesi gereken bilgiler varsa düzeltin yoksa 31 aralıktan sonra bakanlık ta düzeltme yapılamayacakmış. Böyle bir yazı geldi sorununuz onunla alakalı olabilir problemin üzerine düşün il milli eğitim ilsis bürosundan hataları düzelttirin arkadaşlar.
bundan sonra hizmet birleştirme yaparsak mesela sorunmu olacak?? yada hesaba katmıyacaklarmı..

Arkadaşlar konuyu biraz dağıtmış gibi olacağım ama bir sorum var bilgilendirirseniz sevinirim. Ben 2008 Eylülde sözleşmeli olarak göreve başladım ve 6 ay çalıştıktan sonra, 2009 martta kadrolu olarak başka bir yere atandım, 2009 yazında askere gittim 1 yıl asker öğretmen olarak çalıştım ve askerden döndükten sonra halen kadromun bulunduğu yerde çalışmaktayım. Sözleşmeli + Kadrolu + Kadrolu iken askere gittiğim süreler toplam 3 yıl 2 ay oluyor. Bu sürenin içinde 1 yıl asker öğretmenlik, 6 ay da sözleşmeli öğretmenlik süresi var bu durumda bilgilerim aşağıdaki gibidir bir yanlışlık var mıdır?
Memuriyete Başlama Tarihi : 12/03/2009
(MEB)da İlk Gör.Baş.Tarihi : 12/03/2009
Bu Gör.Baş.Tarihi : 02/08/2010
Hizmet Süreleri;
Göreve Esas : 2 Yıl 8 Ay 19 Gün
Emekliliğe Esas: 3 Yıl 2 ay 19 Gün
Öğretmenliğe Esas:2 Yıl 8 Ay 19 Gün

Benim bu tablodan çıkardığım sonuç, sözleşmeli çalıştığım süreyi görev ve öğretmenliğe saymamışlar, askerliği hepsine saymışlar, göreve başlama tarihi olarak sözleşmeyi dikkate almamışlar.
Sizce bu tablo doğru mudur?

coderfree' Alıntı:
Arkadaşlar konuyu biraz dağıtmış gibi olacağım ama bir sorum var bilgilendirirseniz sevinirim. Ben 2008 Eylülde sözleşmeli olarak göreve başladım ve 6 ay çalıştıktan sonra, 2009 martta kadrolu olarak başka bir yere atandım, 2009 yazında askere gittim 1 yıl asker öğretmen olarak çalıştım ve askerden döndükten sonra halen kadromun bulunduğu yerde çalışmaktayım. Sözleşmeli + Kadrolu + Kadrolu iken askere gittiğim süreler toplam 3 yıl 2 ay oluyor. Bu sürenin içinde 1 yıl asker öğretmenlik, 6 ay da sözleşmeli öğretmenlik süresi var bu durumda bilgilerim aşağıdaki gibidir bir yanlışlık var mıdır?
Memuriyete Başlama Tarihi : 12/03/2009
(MEB)da İlk Gör.Baş.Tarihi : 12/03/2009
Bu Gör.Baş.Tarihi : 02/08/2010
Hizmet Süreleri;
Göreve Esas : 2 Yıl 8 Ay 19 Gün
Emekliliğe Esas: 3 Yıl 2 ay 19 Gün
Öğretmenliğe Esas:2 Yıl 8 Ay 19 Gün

Benim bu tablodan çıkardığım sonuç, sözleşmeli çalıştığım süreyi görev ve öğretmenliğe saymamışlar, askerliği hepsine saymışlar, göreve başlama tarihi olarak sözleşmeyi dikkate almamışlar.
Sizce bu tablo doğru mudur?
hocam tüm yazdıklarınız benim içinde geçerli :) aynı soruyu bende sormuş olayım bari :)

BBNET
Geri