Emeklilik hakkinda

Kodla Büyü
Daha da güzelini söyleyeyim 2008 kasım atamasından itibaren atananlar şu anki gibi emekli maaşı olarak yaklaşık maaşın 3te 2sini almak yerine 3te 1ini alacak. Nereden biliyorsun derseniz 2008 kasım atamasıyım.

Daha da güzelini söyleyeyim 2008 kasım atamasından itibaren atananlar şu anki gibi emekli maaşı olarak yaklaşık maaşın 3te 2sini almak yerine 3te 1ini alacak. Nereden biliyorsun derseniz 2008 kasım atamasıyım.
Bildiğim kadarıyla 2008 Kasım öncesi sgk girişi olanlar böyle bir sorunla karşılaşmayacak. Önemli olan sigorta girişinizin 2008 Kasım'dan önce yapılmış olması. Atanmadan önce sigortanız varsa sıkıntı olmaması lazım.

Bildiğim kadarıyla 2008 Kasım öncesi sgk girişi olanlar böyle bir sorunla karşılaşmayacak. Önemli olan sigorta girişinizin 2008 Kasım'dan önce yapılmış olması. Atanmadan önce sigortanız varsa sıkıntı olmaması lazım.

Herhangi bir sigorta girişi değil.
Emekli Sandığı girişi olmalı. Yedek subaylık vekil öğretmenlik/imamlık vb gibi.

Bu gidişle mezar yeri bulunmayacak emekli olma diyorlar o zaman yer boşalmaz millet için il dışı kabus olur

30 sene tamamlandı ise 1 milyon, değilse 800 bin.30 sene tamamlandı ise 32 bin lira maaş.
9 sene önce okuttuğum küçük bir ilkokul öğrencisi vardı tesadüfen karşılaştım.Lise 2 de okulu bırakmış motokurye aylık maaşı 70 bin.26 senelik öğretmenim ek dersle bunu alamıyorum.

2 ay ücretsiz izin almıştım, onun emeklilik süreme sayılabilmesi için ödeme mi yapmalıyım yoksa sayılmaz mı hiç?

BBNET
Geri