theogus45 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 355 17 Mayıs 2017 #1 arkadaslar bır haber sitesine video yuklemek ıstıyorum ındırdıgım bır vıdeoyu embed kodu ıle nasıl yukleyebılırız?
arkadaslar bır haber sitesine video yuklemek ıstıyorum ındırdıgım bır vıdeoyu embed kodu ıle nasıl yukleyebılırız?
alpaygunes Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,863 17 Mayıs 2017 #2 Hocam video yüklemek için arayüz hazırlamışlardır sanırsam Embed koduyla yükleme kısmını anlayamadım
itsmoda Site Gezgini Mesajlar 64 17 Mayıs 2017 #3 İndirdiğiniz videoyu Youtube,Vimeo,Dailymotion gibi video paylaşım sitelerine yükleyin. Yükleme bittikten sonra bu videoyu paylaş seçeneklerinden EMBED kodlarını bulabilirisiz. O kodu kopyalayın HTML kabul eden her yerde paylaşabilirsiniz.
İndirdiğiniz videoyu Youtube,Vimeo,Dailymotion gibi video paylaşım sitelerine yükleyin. Yükleme bittikten sonra bu videoyu paylaş seçeneklerinden EMBED kodlarını bulabilirisiz. O kodu kopyalayın HTML kabul eden her yerde paylaşabilirsiniz.
itsmoda Site Gezgini Mesajlar 64 19 Mayıs 2017 #5 theogus45' Alıntı: thank you @itsmoda Genişletmek için tıkla ... Rica ederim