asacan' Alıntı:
Aykut kia diyenlere inanma arkadaşım sen gel eski dost sözü dinle "Nissan Qashqai 1.5 DCI Tekna M/T" yi al. 60000 tl ye alırsın. Dağ bayır bisikleti bırakıp bununla gezersin. Kia ile mukayese bile edilmez.
(Serkan K.)
Teşekkürler gözüm. Ama Qashqa i amcam aldı kullandı yaklaşık bir hafta kadar da ben kullandım. Açıkçası hem konfor, hem genişlik, hem de iç işçilik kalitesini beğenmedim.
Arkadaşlar o kadar parayı kim kaybetmiş biz bulalım

Mevcut aracımı satıp üstüne kredi çekip alacağım ama almışken gerçekten aldığıma değecek beni uzuuuun yıllar bir daha araba arama derdine sokmayacak bir araç istediğim için bütçeyi zorlayacağım.
Arama kriterleri derken, zaten ona bir karar verebilsem herşey çözülecek. Yani sedan C sınıfı mı? HB aile otomobili mi? Firma kalitesi mi? Yoksa konfor mu? hangisi öncelikli ona karar veremiyorum. Ama düşüncem şu, 5 senedir evin borcu nedeniyle şöyle gönlümüzce gezemedik. Öyle bir araç olmalı ki uzun yolda iki kızım ve eşimle rahat ve güvenli yolculuk yapabilmeli, yolda yakıt derdine düşmemeli, zırt pırt sağından solunda sıkıntı yaşatıp servise muhtaç etmemeli ve en önemlisi dediğim gibi uzun yıllar hem konfor olarak bana yetebilmeli, hem de sağlamlık olarak dayanabilmeli...
Çok mu şey istiyorum?