..Rüzgara Karşı'' Alıntı:bu eğitim setini yapan kişi sürekli kul hakkından bahsediyor orada burada, acaba bu yaptığı işlerden dolayı (eksiksiz) vergi veriyor mu? merak ettim...
hidayet38' Alıntı:hocam daha öncede internette çok popüler olan eğitimler aldım ama tam bi fiyasko çıktı buda böyle çıkarsa diye işin açığı almak istemiyorum.
bu set temel düzeyde tamamen ... muadilleri var ücretsiz hem de... boşuna paranızı vermeyinorhanaltin' Alıntı:hidayet38' Alıntı:hocam daha öncede internette çok popüler olan eğitimler aldım ama tam bi fiyasko çıktı buda böyle çıkarsa diye işin açığı almak istemiyorum.
Hocam böyle bir kaygıya girme şahsen bana çok faydası oldu örnekler uygulamalar php ufkumu geliştirdi diyebilirim
ofisi var adamın, sormak lazım... yaptığı web sitelerinden dolayı eksiksiz vergi veriyor mu acaba.....BaRBaRYaN' Alıntı:..Rüzgara Karşı'' Alıntı:bu eğitim setini yapan kişi sürekli kul hakkından bahsediyor orada burada, acaba bu yaptığı işlerden dolayı (eksiksiz) vergi veriyor mu? merak ettim...
+1 Katılıyorum hocam
..
Ben seti SATIN ALDIM ama ADIMA KESİLMİŞ BİR FATURA GÖNDERMEDİLER..
- Ayrıca setin çalıştığı bilgisayardaki windows LİSANSLIMI
- Ekran görüntülerini aldıkları program (Camtasia vb..) LİSANSLIMI
- Sırtından para kazandığı Apache, PHP, MySQL ücretsiz olmasına rağmen kazandıklarından bir kısmını bağış yaptımı?
İşin özü Kul hakkına girmeden bu seti hazırladıysa o zaman kul hakkından bahsedibilir...
graur' Alıntı:http://www.turkekip.com/Urun/Php-ve-Mysql-Gorsel-Video-Egitim-Seti.html
biz o helalliğin vebalini üzerimize almayı kabul ediyorsak size ne ?jemba35' Alıntı:Çok tuhafsınız ya, adam helal etmiyorum diyor, sizene adamın vergisinden falan. O vergi vermiyor diye helal etmediği şeyimi kullanacaksınız. O zaman her vergi vermeyenin malı helal mi?
BaRBaRYaN' Alıntı:biz o helalliğin vebalini üzerimize almayı kabul ediyorsak size ne ?jemba35' Alıntı:Çok tuhafsınız ya, adam helal etmiyorum diyor, sizene adamın vergisinden falan. O vergi vermiyor diye helal etmediği şeyimi kullanacaksınız. O zaman her vergi vermeyenin malı helal mi?
hocam sende sevap ölçer var sanırım, forumdaki mubabbetlerinden belli oluyo., bir ölç bakalım. bilelim kendimizijemba35' Alıntı:BaRBaRYaN' Alıntı:biz o helalliğin vebalini üzerimize almayı kabul ediyorsak size ne ?jemba35' Alıntı:Çok tuhafsınız ya, adam helal etmiyorum diyor, sizene adamın vergisinden falan. O vergi vermiyor diye helal etmediği şeyimi kullanacaksınız. O zaman her vergi vermeyenin malı helal mi?
Maşallah ne kadar rahat vebal almayı kabul ediyorsunuz, sevabınız çok fazla anlaşılan, amortimi edeceksinizuhaha:
Setin içeriğini bilmeyenler, demosunu izlemek isteyenler için link verdim. Tabiki de link veremem ama illa indirmek istiyorsanız TurkTorent.biz e üye olun.cyln' Alıntı:graur' Alıntı:http://www.turkekip.com/Urun/Php-ve-Mysql-Gorsel-Video-Egitim-Seti.html
verdiğiniz linkten mi indirdiniz hocam?
Ayıp valla yaptıgınız... İndirdim diyorsunuz kul hakkından dolayı izleyemedim diyorsunuz...
Linki verin biz indirelim dediğimizde de setin kendi linkini veriyorsunuz...
Ayıp valla...
...jemba35' Alıntı:Rüzgara karşı hocam ne alakası var, adam yazmış evet haram biliyorum ve vebalini alıyorum diye, bunu kim söyler sence? ya aklı başında olmayan insan veye kendine güvenen insan. Ben 2. seçeneği düşünüp öyle yazdım. Demek arkadaşın sevabı fazla ve onları amorti etmet istiyor. Yoksa bu sanal alemde daha adlarımızı bile bilmiyoruz, banane milletin sevabından günahından.
Ama arkadaşı tebrik ederim yinede, erkek gibi itiraf etmiş, evet haram ama vebalini alıyorum diye. Hiç kıvırmamış başmaları gibi![]()
Çok tuhafsınız ya, adam helal etmiyorum diyor, sizene adamın vergisinden falan.
..nailuzun' Alıntı:Sırf bu konu çok uzamış diye bu siteye üye oldum.
zamanında bende çok aramıştım bütün linkler kırık çıkmıştı
Ama dedim ki bunun bir yolu daha olmalı.
arkadaşlar bu yöntemi diğer derslerde de kullanabilirsiniz.
gelelim kilit kelimeye : youtube
Büyük ihtimalle forum sitelerinde falan bu derslerin tek tek isimleri bulunur mutlaka bulunur.
O dersin ismini copy-past yöntemiyle alıp youtube'a koyun alın size karşınızda dersler
Hadi kolay gelsin.
Ben vebaline karışmam..
Al son güzelliğim : http://www.youtube.com/watch?v=TaDlANE3d0E bu setin ilk dersi sanırım
2.yide sen bul![]()
.kubilay35' Alıntı:Arkadaşlar hepimiz biliyoruz ki ortada bir emek var adam helal etmiyorum diyor sonrası sizin kişisel inancınız ile alakalı kendinize göre fetva yazmayın.Ben para verip aldım çokta güzel anlatımlar var.Yok şöyle yok böyle deyip haksız kullanıp vicdanınızı rahatlatmaya çalışmayın.
..kubilay35' Alıntı:Arkadaşlar hepimiz biliyoruz ki ortada bir emek var adam helal etmiyorum diyor sonrası sizin kişisel inancınız ile alakalı kendinize göre fetva yazmayın.Ben para verip aldım çokta güzel anlatımlar var.Yok şöyle yok böyle deyip haksız kullanıp vicdanınızı rahatlatmaya çalışmayın.
..kubilay35' Alıntı:Ben de istiyorum hocam