Elinde Joomla Kurumsal Tema Olan ?

Kodla Büyü

developer

Süper Üye
Süper Üye
Kurumsal joomla teması arıyorum elinizde varsa paylaşırsanız sevinirim.İnternettekilerin çoğuna baktımda..

sağolasın hocam :) da karar veremedim ben sana ne için kullanacağımı söyleyim ona göre hangisi uygun öneride bulun olur mu
bilgisayar teknik servisi için kullanacağım ayrıca bunlar ücretlimi ? sürüm olarak 2.5 kullanıyorum

Free tema hayatta kullanmam. Hepsi ücretli, tercih meselesi isteyen öder alır, isteyen bulur kullanır..

rocketthema en güzel kısmı modül pozisyonlarına istediğin şekilde müdahale edebiliyorsun..

asp-php' Alıntı:
Free tema hayatta kullanmam. Hepsi ücretli, tercih meselesi isteyen öder alır, isteyen bulur kullanır..

rocketthema en güzel kısmı modül pozisyonlarına istediğin şekilde müdahale edebiliyorsun..
Hocam bulup kullanıyoruz ama kafamı kurcalıyor doğru değil yaptığımız :(

okyanus41' Alıntı:
asp-php' Alıntı:

Hocam bulup kullanıyoruz ama kafamı kurcalıyor doğru değil yaptığımız :(

Hangi yaptığımız doğru ?

Şimdiye kadar kaç tane lisanssız windows, ofis yada program kurdunuz ?

Cevabınız "0" ise diyecek lafım olamaz size. Helal olsun ne diyebilirim başka.
Kendi adıma konuşursam doğru olmadığını bile bile; 100 lerce joomla tema kullanmışımdır. Hepside warez olarak bulup düzenledim ve yayınlamışımdır...

Hatta şu anda bile bir şirketin sitesi üzerinde çalışıyorum. Onun temasıda warez..

BBNET
Geri