Arkadaşlar ben iyi ısıtan elektrik açısından da tasarruflu bir soba alacam. 50 m. karelik bir odayı ısıtmak için nasıl bi soba önerirsiniz? Özellikle kullanıp memnun kalanlar bi fikir verirse sevinirim.
evet haklısın hocam. Buhar makinam var.selen-tec' Alıntı:hocam ne alırsan al hangisini kullanırsan kullan, ama buhar makinası şart unutmayın derim, sonra nefes almakta zorlanırsınız maalesef
en az 3000 watt falan almak lazım heraldeMr.Spermata' Alıntı:50 m kare yi elektrikli sobanın ısıtacağını pek sanmıyorum ben.
Hocam elektrik açısından ekonoik mi acaba. Aslında yağlı radyatörler de iyi ısıtıyor..fantasio' Alıntı:ufo falan hikaye yağlı radyatör alacaksın elektrikli bir soba istiyorsan
günde 8 saat çalışsa 3000 watt lık soba faturaya 70-80 tl kadar mı yansır yoksa daha da fazla mı yansır?tayinci42' Alıntı:Hocam bende ufo 3000 watlık bir soba var. 50 metre kare oda için iyi olur. sürekli kullanacağınız bir mekansa klima daha ekonomik olabilir.. ben sonradan merkezi sistem bir eve çıkınca kutusuna koydum. 3-4 ay kullandım en fazla. yakınında durursan çok ısı veriyor. uzağa ısısı pek gitmiyor. ancak 50 metrekareyi rahat ısıtır.
ferdierdem55' Alıntı:Hocam elektrik açısından ekonoik mi acaba. Aslında yağlı radyatörler de iyi ısıtıyor..fantasio' Alıntı:ufo falan hikaye yağlı radyatör alacaksın elektrikli bir soba istiyorsan
kw fiyatı bi sabit kalsa hesaplayacağız da. Sağı solu belli olmuyoofkar' Alıntı:3000 waat saatte 3 kw elektrik harcar kw ücreti x kuulanılan süreden yakacağı elektriği hesaplayabiriz
Baca olsa hiç affetmem de baca yapmamış müteahhitmustafa431' Alıntı:Normal soba kur en iyisi... :lol: