elektrikli süpürge tavsiyesi

Kodla Büyü

sevdiceğim

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar bu http://www.bosch-home.com/tr/ürünler/elektrikli-süpürgeler/elektrikli-süpürgeler.html bu sitedeki ilk ikisüpürge nasıl ömüürlük bişeyler istiyorum acaba değer mi? emiş gücü felan mağazada denedik çok güzel sizler de fikir beyn edebilir misiniz?

hocam kolay kolay sorun vermıo süpürgeler sessiz bi şey olması güzel olur

Homend deep silence 1209. Benim süpürgem. Fiyat, kullanım kolaylığı, enerji tüketimi, emış gücü, servis hizmeti, sessizliği. Her yönüyle tavsiye ederim.

philips halı yıkama almıştım.Bir kaç defa zor kullandım.Çok ağır. beşyüzün üzerinde isteyen olursa kargo benden iki yüze gönderirim.
Tavsiyem pratik dik süpürgeler Sunny 1200 wat aldım çok memnunuz.

hepinize tek tek teşekür ederim arkadaşlar fikirleriniz için söylediğiniz süpürgeler de çok güzel kafam karıştı şimdi.

philips marathon serisinden birini tercih etmelisiniz bence.Çok harika kullanan herkes memnun.

Ben de gırgır var...Yavaş kullanımlarda gayet sessiz...Emiş gücü duruma göre değişiyor...Elektrik tüketimi sıfır...

herkese tekrar teşekkür ederim ama galiba bosch almya karar verdik bunda biraz mağaza sahibi taıyıp istediğimiz zaman istediğimiz kadar para vercek olmamız da etkili oldu.

homend marka ev aletleri almak isteyen arkadaşlar elimde indirim kodu bulunmakta. yardımcı olabilirim....

BBNET
Geri