Sevgililer günü için elektrikli süpürge makinesi alacağım. Ama kararsızım. Toz bırakmayan ve kokutmayan bir makine istiyorum ayrıca evde 2 de çocuk var. Hepa ve sulu cihazlar var. Siz hangisini önerirsiniz?
esenordelarthe' Alıntı:Sevgiliniz bir ev ise bu romantik gunde aldiginiz hediyeyi pek uygun bulacaktir... Hayatiniza anlam katan bir insansa sevdiginiz hep yorgun argin toz kirle bogusurkenki zamanarda sizi hatirlamasi ne kadar iyi olur
kadir54' Alıntı:Sulu süpürgeler:
- Temizliği çok zahmetli, Kısa süre de olsa temizlemeden beklettiğinde aşırı koku yapıyor. Sadece haftada bir gün temizlik için tavsiye edilebilir. En çok satılan marka ise arnica bora 4000.
ejdeharr' Alıntı:temizlik işlemleri biraz zahmetli
ben de bunu kullanıyorum gerçekten çok memnunum. Haftada birden fazla temizlik yapmıyorum bana gereksiz de geliyo zatenbiltek99' Alıntı:kadir54' Alıntı:Sulu süpürgeler:
- Temizliği çok zahmetli, Kısa süre de olsa temizlemeden beklettiğinde aşırı koku yapıyor. Sadece haftada bir gün temizlik için tavsiye edilebilir. En çok satılan marka ise arnica bora 4000.ejdeharr' Alıntı:temizlik işlemleri biraz zahmetli
1 aydır Arnica Bora 4000(hem sulu hem HEPA filtreli) kullanıyoruz. Temizliği konusunda zahmet nerede anlamadım.Almadan önce de yorumlarda hep aynı şey yazıyordu buna rağmen aldım. Çok da memnunum. Parçalarını temizlemek için musluğun altına tutmak yeterli.Tabi bu işlem size zahmetli gelecekse tavsiye etmem.Ayrıca Turbo fırçası ise halı temizliği konusunda oldukça başarılı.
esenordelarthe' Alıntı:Sevgiliniz bir ev ise bu romantik gunde aldiginiz hediyeyi pek uygun bulacaktir... Hayatiniza anlam katan bir insansa sevdiginiz hep yorgun argin toz kirle bogusurkenki zamanarda sizi hatirlamasi ne kadar iyi olur
bende de arçelik var aqualogic su filtreli, oldukça memnunum bence zahmetli değil kullanması, suyu doldur çek sonra boşalt gitsin. vileda ile silerkende aynı işlem var zaten. kaldı ki suyunu atınca parçalarını yıkayınca içim daha çok rahat ediyor, daha hijyenik oluyor.seldabal' Alıntı:valla ben suludan çok memnunum arçelik kullanıyorum. evet yıkamazsanız koku yapıyor ama yıkama o kadar zahmetli gelmiyor bana.iki parça var söküp su tutuyorsun okadar. çekiş gücü çok güzel ben çok memnunum 250-300 lira arasında. ama sevgililer günü için yanında güzel bir yemek ve çiçekle sunulabilir bence![]()
tekinergun80' Alıntı:Sevgililer günü için elektrikli süpürge makinesi alacağım. Ama kararsızım. Toz bırakmayan ve kokutmayan bir makine istiyorum ayrıca evde 2 de çocuk var. Hepa ve sulu cihazlar var. Siz hangisini önerirsiniz?