elektrikli beşik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lefke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Ben böyle bi beşik hiç kullanmadım. Bizim büyük sallanabilen bir beşiğimiz vardı. Ama onun yerine iki çocuğumda ayakta sallanmayı tecih ediyordu. Bu beşikle ilgili olarakta bence çok küçük en fazla 12 kg diyor. Çoğu çocuk 1 yaşından önce bu kiloya ulaşıyor. Uzun ömürlü olmaz bence.

HOCAM EĞER BEBEĞİNİZ KÜÇÜKSE (YANILMIYORSAM BUNLAR 0-6 AYLIKLAR İÇİN) MUTLAKA RAHAT SALLANAN BİR BEŞİK ALIN..
SİZE SALLANAN BEŞİK ARTIK KİMSE ALMIYOR DESLERDE..
HAYIRLI OLSUN

Hocam çocuğu sallamaya alıştırmayın sonra çok pişman olursunuz.

hocam bu ara ben de çok araştırdım bunları. ablam ve arkadaşlarım tarafından bana tavsiye edilen
http://www.e-bebek.com/mama_sandalyeler ... /KRA-92423 linkteki ürün oldu. bunlar kendi yatağımızın boyutunda ayarlanabiliyo o nedenle gece uyandığında filan yataktan kalkmadan çocuğu alıp koymak çok kolay oluyormuş. bi de uyutup koyunca kendi kendine sallandığı için uyku süresi uzuyor anne çok rahat ediyor diyorlar. ilk altı ay sadece bunu kullandık diyor kullananlar. fiyat biraz fazla geldi bana ama sonradan mama sandalyesi olarak da kullanıldığı için almaya karar verdim.

Biz çocuklara mümkün olduğunca elektronik eşyalardan uzak durun dedikçe bilişimci arkadaşlar bu ürünlere yöneliyor. Bebekleriniz bebeklik döneminde elektromanyetik alana maruz kalacak.

Anne rahat edecek derken yapılan zarar düşünülmüyor. Ben tavsiye etmiyorum.

hasari' Alıntı:
Hocam çocuğu sallamaya alıştırmayın sonra çok pişman olursunuz.

hocam sallamaya alıştırmayın. küçükse yanınıza alıp uzanan şarkılarla ninnilerle uyutun uykusu gelmişse zaten uyur. beyin gelişimi açısından sallama çok faydalı değilmiş. çocuk orada uykusu geldiği için değil, sallamadan kaynaklı olarak sersemlediği için uyuyor.

LEFKE' Alıntı:
hocam kendi kendini sallayan beşik alacam kullanan varmı faydalımı parayı çöpe atmim dedim diğer beşikte sallamadımı durmuyor pek çoçuk ..

http://www.enuygunfiyatgarantisi.co...ik-Sallanan-Elektrikli-Besik-Yesil-Yesil.html burda var
Hocam bebek sallanarak uyur fakat yanında annesini ister illaki bebeğin uyuması için anne kokusuna ihtiyacı var. Gece uyanınca annesini görmeden sadece sallamayla geri uyumaz. Tecrübeyle sabit. Bebeğim 6 aylık. uyuması için her yolu denedik, sallanan beşik, titreşimli beşik, ninni söyleyen beşik, salıncak, hiçbiri kar etmiyor. kucağa alıp sarılmadan bi kere uykuya dalmıyor. o yüzden paranızı boşa harcamayın derim. en önemlisi doğumdan itibaren kullanılan mama sandalyelerinden alın, sizinle aynı hizada yatsın uyusun otursun.. Gelişimi için en önemli olan bu... Bizim bebeğimiz biz yemek yerken hep yanımızdaydı doğduğundan beri, daha dört aylık yoktu çiğneme refleksleri gelişti...

hocam sakın sallamya alıştırmayın , benimde 1 yaşında bir oğlum var , önce masal okurum beraber sayfada resimlere bakar ona anlatırım sonra yanına uzanırım gözlerimi kapatıp uyur, hem bakan kişi için çok zor hem geceleri siz eziyet etmemesi için hiç alıştırmayın. Onların hepsi para tuzağı beşiğe bile gek yok bence güzel etrafı korumalı bir yatak alın uzun ömürlü kullansın derim

alışmışsada vazgeçirin ben öyle yaptım şimdi rahatım (en baştan sallanmasına karşıydım ama dış kuvvetler işte)

hocam alıştı sallamayınca uyumuyor hemen uyanıyor 4 aylık daha annesinin yanında uyumasını deneyecem belki ondan korkup uyanıyordur yanında değil diye ah şu çoçuğun ne istediğini bilsem

LEFKE' Alıntı:
hocam alıştı sallamayınca uyumuyor hemen uyanıyor 4 aylık daha annesinin yanında uyumasını deneyecem belki ondan korkup uyanıyordur yanında değil diye ah şu çoçuğun ne istediğini bilsem
eğer yanınıza alırsanız bir gecede alışır emin olun. alışınca da ayırmak büyüyünce sorun oluyor. aynı odada fakat farklı yatakta yatsın. uyanınca annesi yanına gitsin, uyandığında görmesi anne kokusunu alması rahatlatır.

4 aylık bebekse daha iyi nasıl alışırsa öyle gider vazgeçirin size tavsiye benim kızım 7 -8 aylıkken vazgeçirdim biraz ağladı ama onun iyiliği içindi şimdi kendi kendine mışıl mışıl uyuyor kesintisiz sallandığı zamanlar her uyandığında ki sık sık uyanıyordu ayakta sallanmak istiyordu şükür vazgeçti

hocam sakın kraft dondy almayın, biz aldık cok pisman olduk, evde bi dolu yer kaplıyor, onun yerine bebek hamağı denen bişey aldık, inanın hayatımızı kurtardı :) biz kullandık şimdi de ablam onun sayesinde rahat ediyor...

gokceb' Alıntı:
hocam sakın kraft dondy almayın, biz aldık cok pisman olduk, evde bi dolu yer kaplıyor, onun yerine bebek hamağı denen bişey aldık, inanın hayatımızı kurtardı :) biz kullandık şimdi de ablam onun sayesinde rahat ediyor...
hocam bu dondyleri sallanmadan ziyade yatak hizasında olmasından dolayı istiyordum ben geceleri alıp koyması uyandığında pışpışlması filan kolay olur diye. bu hamakların boyu da o hizada mı ya da dediğim işe yarıyor mu bilgi verirseniz sevinirim. dediğiniz gibi o kadar para da vermemiş oluruz.

bence gerek yok bakmadım bile linke ama çok arayış içine girmiştim bir zamanlar ama bir gün pat diye sallamayı kestim o gün bugündür rahatız çok şükür azıcık ağlar pışpışla yok çok ağladı kucağına al öp kokla gene yatır kesinlikle nasıl alışırsa öyle gider benden söylemesi...

bizim hamak boyu kısaydı ama o işi gören beşikler var onlardan tavsiye ederim, dondynin salınımı öne arkaya şeklinde, cocuk onda uyuyamıyor ama sallanan besikte uyuması daha kolay oluyor salınım sağa sola şeklinde olduğundan...

:mrgreen:

Ekli dosyalar

• sallama.jpg
    sallama.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 316
BBNET
Geri