Elektrik tasarruf cihazı(+908503030684)

Kodla Büyü

boteakif

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim telefon numarasından aradılar. Elektrik bilmemne bişeyinden arıyoruz dedi bir bey. +850 ile başlayan numaralara pek itibar etmediğim için pek dikkatli dinlemedim. Elektrik tasarruf cihazı ister misiniz falan diye sordu? Aylık ne kadar elektrik faturası ödüyorsunuz falan dedi. İstemiyorum dedim. Neden diye soruyor? Özel bir nedeni yok dedim, sadece istemediğimi belirttim. İlerde zorunlu olacak zaten dedi. O zaman ev sahibim düşünür diye söyledim. Yok bu cihaz taşınabilirmiş de ileride zorunlu olunca 400 lira olurmuş da o zaman bana pahalıya gelirmiş de şimdi alsaymışım.

Böyle bir olayla karşılaşan veya bu konuda bilgi sahibi olan var mı?

Merhaba;

İşin zorunluluk tarafını bilemiyorum da, Eğer zorunlu olacaksa zaten alacaksınız. Ayrıca mantıken devlet tasarruf cihazınızı zorunlu takacaksınız sizden az para alıcaz der mi?. Bu aletlerin ev tipi hatlarda pek de işe yaramadığını söylüyorlar. Aylık kullanımınız bilmem kaç KW olduktan sonra ücrette değişiklik oluyormuş. Bu cihazlarda ondan sonra aslında işe yarıyorlarmış. dediklerine göre birde elektrikte düzenleme yapıyorlarmış. Okuduğum kadarıyla bu. Bence almayın. babama da satmışlar. Prize takılacak gibi duruyor ama kitapçığında hattın panosuna bağlayın diyor. Saçma sapan işler. Alma gibi niyetiniz varsa da iyi araştırın alın. Aynı cihazı tv de 59 liraya bir başka yerde 299 tlye denk gelmiştim. İyi çalışmalar.

Böyle insanlara inanmayın benim boşluğuma geldi bakanlık tarafından zorunlu filan deyince , sonra karar değiştirdim cihazı açmadan iade etmek istedim yok kullanın şimdi almıyoruz 1 ay sonra iade edersiniz dediler bende tüketici hakem heyetini devreye sokarak zor aldım parayı , dikkat etmek lazım

Dolandırıcılık yöntemi:kredi kartınızdan kaş ile göz arası para almak derdindeler.Kredi kartınızın ilk 4 hanesini vermeyin,diğerlerini verin diyorlar.Master veya viza dediğiniz dediğiniz zaten kart no ile çekim yapıyorlarmış.İnanmayın,çevrenizdekileri uyarın.

Ben böyle şeylere itibar etmem de ilerde zaten zorunlu olacak falan deyince onu kestiremedim. İleride zorunlu olması gibi bir durum söz konusu değil anlaşılan. Yaşadıkları deneyimleri paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum. :+1:

Devlet böyle bir zorunluluğu telefon ile belirtip,kredi kartı ile mal satma cambazlığı yapmaz.

bu şirketlerden birine internet sitesi yapmıştım. 6 ayda işleri büyüdü tv.lere reklam e-ticaret sitesi vs. aldı yürüdü benimle çalışmayı bıraktı relam ajanslarıyla çalışmaya başladı. geçenlerde baktım. yok olmuş. ne şirket ne ürünler hepsi çoktan tarih olmuş. Adam voliyi vurmuş. sonra kayıp.

Tasaruf cihazi bobinli aletlerde cekilen akimi duzenleyerek yuzde 10 a yakin tasarruf yapar, bobinli aletler buzdolabi, televizyon,camasir makinasi vb..utu ve isitici bobinli degil resistif aletlerdir onlarda bir faydasi olmaz.

BBNET
Geri