Elektrik süpürgesi tavsiyesi

Kodla Büyü

only61

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
evimde bulunan 1900 w fakir marka elektrik süpürgesinden memnun değilim..torbası falan yırtıldı....torba girişi dağıldı....zaten doğru dürüst süpürmüyordu...
hatta bi tane de fakir marka el süpürgem var o daha da beter...bi daha evime fakir marka herhangi bir eşya sokmam...
bana önerebileceğiniz elektrik süpürgesi tavsiyesi var mı?...arçelik marka düşünüyorum ama farklı tecrübeleri olanlar olabilir...teşekkürler..

Dyson.jpg

kendine özgü geliştirdiği teknolji ile emiş gücünden hiç düşüş olmadan temizliyor.(cebide temizliyor :) ) tavsiyedir.

Lg Vc-4920 NHTQR 2000 Watt Toz Torbasız Elektrikli Süpürge
Ben bunu kullanıyorum 3 aydır. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Evde toz bırakmıyor. Önceden başka süpürgeyle süpürdüğüm yerden bile toz çıkıyor. Temizliği çok kolay oluyor. Başka bir markanın da toz torbasız süpürgesini kullanıyorum onun temizliği zor oluyor mesela o yüzden karşılaştırma yapabiliyorum. Bir üst modellerine de bakabilirsin bütçen el veriyorsa
Tabi elektronik eşya biraz şans işi herkesin beğendiğini bir kişi beğenmeyebiliyor. Yorumlara bakmadan almayın ama hiç birşeyi. İyi araştırmalar.

ben de süpürge almanın eşiğindeyim hatta belki yarın alıcam.philipsin 9225 modelini düşünüyorum bayi fiyatı 899
ama hiç olumsuz yorum yok torbasız bir model.hepsiburadadan yorumlara bak istersen ama fiyat konusunda yine de kara kara düşünüyorum.

110607' Alıntı:
ben de süpürge almanın eşiğindeyim hatta belki yarın alıcam.philipsin 9225 modelini düşünüyorum bayi fiyatı 899
ama hiç olumsuz yorum yok torbasız bir model.hepsiburadadan yorumlara bak istersen ama fiyat konusunda yine de kara kara düşünüyorum.

hocam o fiyata elektrik süpürgesi düşünmüyorum...maksimum 250-300
eğer dediğin modeli alırsan güle güle kullan

izmitlii' Alıntı:
zorla biraz kendini hocam. sonra çok pişman olursun bak sessiz ve süper çekiyor

http://www.akakce.com/elektrikli-supurg ... 1,,,1.html

hocam ben bunu aldım. çok memnununz maşallah. tavana bile yapışıyo. tavsiye ederim. linkteki sitelerden birinden alabilirsin.
9225 modelinin farkı filtreyi otomatik temizlemesi ve çekim gücü.
sizin dediğiniz de güzel tavsiye edilen bir ürün ama tek tuşla filtre temizleme bana çok gerekli geldi.
bi de bu torbasız modelleri çöpe dökerken toz etrafa dağılıyor mu acama.
temizliğini nasıl yapıyorysunuz siz.

Bende Philips 9205 var. Neden o kadar para verdiğimi anlamıyorum. Orta yollu bişi al bence. Eski süpürgem bosh'un torbalı ucuz süpürgelerindendi. Tek fark dışarıya toz vermiyor. Evde alerjisi falan olan yoksa gerek yok çok para vermeye. Makinenin yarısı reklam parası...

arnica bora 4000.toz torbasız.koyuyorsun suyu onun içine çekiyor herşeyi.sonrada boşaltması çok kolay.geçen hafta 224 liraya gold dan aldık.fiyat-performans en ideali...

Torbasizlarin ve Su filtrelilerin temizlik probleminden dolayi bence en mantikli secim hepa filtreli toz torbali supurgeler.

hakand77' Alıntı:
arnica bora 4000.toz torbasız.koyuyorsun suyu onun içine çekiyor herşeyi.sonrada boşaltması çok kolay.geçen hafta 224 liraya gold dan aldık.fiyat-performans en ideali...

bende vardı aynı yerden annemede aldım süper ürün düşünmeye gerek yokk..

Hocam kesinlikle su filtreli almalısın. Hepa filtre, carbon filtre hikaye. Bir süre sonra filtre tıkanıp emiş gücü düşüyor. Dışarı verdiği havada mutlaka toz zerrecikleri oluyor ki bu da astım riskini artırıyor.
Biz en sonunda torbalı süpürgelerden bıktık ve İhlas Aura aldık. O zamanlar 1500tl idi şimdi 2000tl civarı imiş.
Ama şimdiki aklım olsa daha ucuz bir su filtreli süpürge alırdım. Arnica kullanan arkadaşlarım memnun olduklarını söylüyorlar. Turbo fırçalı olan modelleri tercih edilebilir.

Arnica bora. Başka süpürge tanımam. Anneme ve kayınvalideme de anneler gunünde almıştım valla her süpürgede dua ediyorlarmış. Daha ne isterim. :)

ne alırsanız alın ama sessiz olanını alın bence... apartmanda oturuyorsanız gece bile çalıştırabilirsiniz.. Biz geçen sene simensin sessiz olanını aldık. 200 tl idi..

muallimtamer' Alıntı:
hakand77' Alıntı:

muallimtamer' Alıntı:
hakand77' Alıntı:

bilisimci61' Alıntı:
arnica bora tek geçerim...
mikaback' Alıntı:
arnica bora 4000 kesinlkle 10 numara hem de fiyatı uygun

Fiyat performans açısından süper bir cihaz. 9 aydır kullanıyoruz. Çok memnunuz...

ihlasın robotunu almada. Philipsin sulu süpürgeleri çok iyi. Birde alırken watt'ına değilde emiş gücüne bak ve sessiz olmasına philipslerde ses pek duyulmuyor. Ve emiş güçleri çok iyi.

tayinci42' Alıntı:
only61' Alıntı:
hayalet avlamıycam tozları süpürecem sadece...

dyson harika ama paran azsa 300 tl ile aşağıdaki makinadan kullanıyoruz çok çok sessiz..

http://www.arcelik.com.tr/elektrik-supu ... geler.html

bu da çok güzel gördüğüm en sessiz süpürge..

hocam o arçelik 74,5 db yazıyor nasıl en sessiz süpürge oluyor anlamadım??? en sessiz süpürge bosch marka süpürge dir yada eski usül el süpürgeside olur :)...

db oldukça az olan, fazla ses çıkartmayan, çekim gücü yüksek bir süpürge istiyorum arkadaşlar var mı tavsiye edeceğiniz bi marka?

seraser' Alıntı:

eminim bu da güzeldir.

ben de 4 yıl önce philips fc 9170 almıştım 400tl ye, teknosada vb. yerlerde hala 500ün üstünde süper bi çekim gücü var, annem senin evi silmeye gerek yok süpürge silmiş gibi yapıyo der süpürdükçe.. bi değerlendirin hocam.. bana su koy suyu boşalt zor geliyo, toz torbalı aldım ben..

http://www.enhesapliyiz.com/Products/Ph ... ce&v=1.7.9

BBNET
Geri