Elektrik kontrol ünitesi arızası..2200 tl..megane2

Kodla Büyü

mutlu55

Site Gezgini
arkadaşlar megane 2 aldım başıma gelmeyen kalmadı, geçen ay klima motoru bozuldu. 1200 tl masraf yaptım. 2 gün önce de aracımın motoru yolda çalışmadı,ekranda akü şarj etmiyor yazdı, yetkili servise götürdüm araba sigorta attırıyor, şarj dinamosu ve elektrik kontrol ünitesi gerekiyor toplam maliyeti 2200 tl dediler. niçin bozulur dedim "şans" diye cevapladılar. 15000 tl kredinin taksitlerini ayda 710 tl olarak ödüyorum, baya zorlayacak beni bu masraf, çıkma bulabilir miyim ya da tamiri mümkün müdür, ya da nasıl indirim yaptırabilirim?

çıkma bulabilirsin. sanayide çıkma işiyle ilgilenen ustalar oluyor. onları bulmaya çalış.

hocam yetkili servisler soyguncu.mümkünse özel bir servis bulun.biz bu hafta ankarada kardeşimin 2005 clio symbolünü servise götürdük.devirdaim pompası, kayışlar ve terigerin değişimi için 1200 lira istediler.biz bunlara ek olarak fren balata ve diskleri de dahil 480 liraya özel bir reno servisinde yaptırdık.servis bir parçayı sökmek için çıkardığı diğer bütün parçaları da sağlam olsa da değiştiriyor.bu anlamda araştırmanızı öneririm geçmiş olsun...

hakand77' Alıntı:
hocam yetkili servisler soyguncu.mümkünse özel bir servis bulun.biz bu hafta ankarada kardeşimin 2005 clio symbolünü servise götürdük.devirdaim pompası, kayışlar ve terigerin değişimi için 1200 lira istediler.biz bunlara ek olarak fren balata ve diskleri de dahil 480 liraya özel bir reno servisinde yaptırdık.servis bir parçayı sökmek için çıkardığı diğer bütün parçaları da sağlam olsa da değiştiriyor.bu anlamda araştırmanızı öneririm geçmiş olsun...
kesinlikle katılıyorum. hatta arkadaşımda toyota vardı adamlar serviste tek tek vida sökme parasını yazmışlar faturaya yuhh dedim. bu kadar da olmaz.

hocam ben yaptırdığım yerin telefonunu vereyim orayla da görüşün kıyaslarsınız.
f-b otomotiv
0532 490 36 55
baran bey var yerin sahibi.herşeyden anlıyor zaten.telefonda durumu anlatın.fikir verebilir size...

Servisin 2000 tl istediği sanziman beyni 700 tl ye tamir edildi. Ancak gercekte bu isin hakki 3-400 tl olmalı. Tamir isi yapanlari biraz arastirmak lazim.

mutlu55' Alıntı:
arkadaşlar megane 2 aldım başıma gelmeyen kalmadı, geçen ay klima motoru bozuldu. 1200 tl masraf yaptım. 2 gün önce de aracımın motoru yolda çalışmadı,ekranda akü şarj etmiyor yazdı, yetkili servise götürdüm araba sigorta attırıyor, şarj dinamosu ve elektrik kontrol ünitesi gerekiyor toplam maliyeti 2200 tl dediler. niçin bozulur dedim "şans" diye cevapladılar. 15000 tl kredinin taksitlerini ayda 710 tl olarak ödüyorum, baya zorlayacak beni bu masraf, çıkma bulabilir miyim ya da tamiri mümkün müdür, ya da nasıl indirim yaptırabilirim?

hocam geçmiş olsun bende de megane2 1.4 16v var. aracın kalorifer motoru benimkinde de arızalıydı. 50 tl ye tamir ettirdim (servis 700 tl istedi). aslında parça anlamında uygun fiyatlı bir araç ancak anlayan ustayı bulmak çok zor. iyi bir oto elektrikçi bulun ve ona gösterin. tekrar geçmiş olsun.

BBNET
Geri